20 Panggonan Paling Apik ing Nigeria kanggo Liburan menyang Nigeria (Update 2022)

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Nigeria bisa uga ora klasik kaya Las Vegas, Dubai, Paris, Hawaii, utawa kutha-kutha ayu sing paling dhuwur ing donya, nanging preian menyang Nigeria bisa menehi hadiah banget.

Negara iki unik lan definisi fun uga unik banget. Ana papan lan lokasi ing Nigeria sing nawakake pengalaman liburan Nigerian sing apik.

iklan

Njupuk vacation Nigerian uga ora bakal biaya rejeki. Ing artikel iki, kita bakal dhaftar host ayu lan nyenengake panggonan ing Nigeria kanggo vacation utawa malah plesiran romantis.

Panggonan ayu ing Nigeria kanggo vacation relatif mirah. Saben wong kelas menengah bisa entuk.

Contone, biaya proses visa menyang Paris utawa Dubai cukup kanggo nglampahi wektu sing berkualitas ing peternakan sapi Obudu lan sampeyan isih duwe dhuwit kanggo nyisakke. Kita ora ngomong babagan itinerary lelungan liyane sing bakal dianggep.

Nanging sampeyan kudu ngethok kain miturut kain sampeyan (aku krungu kita ora ngomong ukuran maneh). Mbuwang wektu ing papan sing apik ing Nigeria duwe akeh kaluwihan sing mesthi ora kasengsem saiki. Sing paling penting yaiku ngerti papan sing apik iki lan yen sampeyan pengin preinan, sampeyan bisa tekan salah sawijining

Kita bakal mesthekake yen sampeyan ngerti kuwalitas sing beda-beda supaya sampeyan bakal yakin apa sing bakal ditindakake nalika ngrancang liburan menyang Nigeria. Nanging, sampeyan isih duwe tugas kanggo nggoleki resort utawa papan sing pengin sampeyan lelungan lan priksa manawa cocog karo rencana sampeyan. Aku yakin sampeyan ora pengin getun.

Dhaptar Panggonan Murah Lan Apik Ing Nigeria Kanggo Liburan ing Nigeria

1. Yankari Game Reserve

Iki babagan retret satwa paling gedhe ing negara kasebut. Sampeyan pengin duwe vacation gedhe ing mirah lan ayu panggonan ing Nigeria; Yankari kudu ana ing dhaptar pilihan sampeyan. Iku salah siji panggonan paling nyenengake ing Nigeria. 

Cadangan game dumunung ing sisih lor-wétan Nigeria, negara Bauchi pas banget. Reservasi kasebut nduweni akeh kegiatan sing bakal nggawe sampeyan seneng lan kaget.

Apa kowe tau weruh gajah urip? Yen sampeyan ora duwe, sampeyan bakal weruh akeh wong ing Yankari nalika liburan menyang Nigeria. Sampeyan uga bakal diwenehi safari dipandu demo lan sampeyan bakal seneng-seneng njelajah alas tropis.

Kéwan liya sing bakal ditemokake ing cadangan iki kalebu; hartebeest kulon, antelope roan, babon zaitun, kethek Patas, kuda nil lan akeh liyane. Sing luwih penting, dheweke manggon ing habitat alami ing cadangan iki.

Ora adoh saka njelajah satwa sing nggumunake, sampeyan ora pengin kantun ecstasy saka Wikki Warm Spring. Rasane meh orgasme. Kanggo penyayang olahraga, cadangan nduweni fasilitas olahraga njero ruangan lan ruangan lan uga ana akomodasi gedhe (Gawe sampeyan leladen hotel karo kita ing kene).

2. Obudu Cattle Ranch And Resort (Obudu Mountain Resort)

Resor iki misuwur banget utamane ing sisih kidul Nigeria. Iki bisa uga minangka papan liburan lan wisata sing paling apik ing Nigeria. Ranch iki dumunung ing sisih lor-wétan negara Cross River, meh ing tapel wates karo Kamerun. Dumunung persis ing Obudu Plateau.

Apa sampeyan butuh suasana sing tenang, lanskap sing menarik lan awan sing mesem? Peternakan sapi Obudu bakal nawakake kabeh lan liya-liyane. Aja lali sing terjangkau.

Ing resor gunung Obudu, sampeyan bakal ditawani akomodasi standar. Iki kalebu suite presiden, pondokan, kamar eksekutif, kamar standar, lan chalet. Sampeyan milih sing dikarepake. Pengunjung tansah ditampani saben taun. Nanging, antarane Oktober lan Februari biasane wektu paling apik kanggo ing Obudu.

web:  Penerbangan Sambungake vs. Penerbangan Langsung, Sing Luwih Murah?

Restoran lan bar menehi sampeyan ombenan lan panganan standar Nigeria lan internasional. Ana taman karo slide banyu lan blumbang apik; ana lapangan golf, nunggang jaran lan bonfires ing wayah wengi. Iki minangka papan sing nyenengake ing Nigeria.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kanggo pesenan lan liyane ing Obudu Mountain Resort, mriksa metu https://obudu-mountain-resort.booked.net/.

https://www.youtube.com/watch?v=lNE96cd6Wyw

3. La Campagne Tropicana

Kanggo sing ing Lagos nggoleki panggonan ayu ing Nigeria, La Campagne Tropicana panggonan kang gedhe kanggo pengalaman gedhe. Sampeyan mung kudu lelungan menyang Ibeju Lekki, negara bagian Lagos.

Resor bakal nyenengake sampeyan kanthi lingkungan alam. Sampeyan bisa ndeleng tlaga banyu tawar, alas bakau sing bisa diakses, pantai pasir, sabana sing apik, lan segara Atlantik sing anget banget. Ora adoh saka lingkungan alam, resort iki nduweni akomodasi standar sing dilengkapi dekorasi Afrika kosmopolitan sing apik kanggo kenyamanan lan macem-macem kegiatan menarik sing bakal nggawe sampeyan tetep worth.

Iki nyedhiyakake keamanan 24 jam supaya sampeyan ora perlu repot. Sawetara aktivitas liyane lan fitur saka resort kalebu; perawatan spa, tampilan budaya menarik kanggo tamu, bar anggur kurma, therapy pijet, gym uga dilengkapi karo kathok dowo etc. Nawakake sampeyan kasempatan kanggo pindhah ing nunggang jaran, hiking, mburu lan kathah liyane. 

Waca liyane ing La Campagne Tropicana ing https://www.lacampagnetropicana.com/.

iklan

Nggolek panggonan ayu ing Nigeria kanggo ngunjungi? Bali menyang La Campagne Tropicana

iklan

Perusahaan Paket Liburan bisa ngempalaken tawaran sing apik kanggo liburan iki. Waca liyane ing ndhuwur 10 perusahaan paket liburan ing Nigeria kene.

4. Le Meridien Ibom Hotel lan Golf Resort

Kanggo penyayang golf, iki panggonan kanggo a vacation. Wis lapangan golf 18 bolongan kelas donya. Sampeyan mesthi bakal nambah katrampilan golf ing kene. Resor iki dumunung ing Uyo lan nduweni atmosfer apik tenan sing bakal menehi kenangan apik.

Iki minangka papan liyane sing nyenengake ing Nigeria lan duwe Liburan Nigerian sing apik tenan.

Layanan sing apik tenan lan menehi sampeyan lan kulawarga rasa kraton. Kajaba iku, hotel iki dadi dodolan properti. Wis akomodasi gedhe sing bisa sampeyan tuku utawa nyewa ing saindhenging Nigeria. Yen sampeyan perlu siji, ngunjungi wong ing propertypro.ng.

Panggonan ayu ing Nigeria, nyoba Ibom Le Meridien, Uyo

5. Ikogosi Anget Spring Resort

Iki minangka keajaiban murni lan ana ing ngendi sampeyan kudu mriksa yen sampeyan wis liburan menyang Nigeria. Aku malah ora ngerti yen bisa duwe wonder kuwi. Iki minangka salah sawijining jinis amarga ora ana duplikat. Yen sampeyan nggoleki papan sing apik ing Nigeria sing terjangkau, sampeyan kudu lelungan menyang Ikogosi.

Resor iki dumunung ing negara Ekiti. Keajaiban sing diomongake yaiku kasunyatan manawa ing musim semi anget Ikogosi, ana musim semi panas sing mili bebarengan karo musim semi sing adhem. Iku ora kabeh; kekarone metu saka watu sing padha. Sing apik tenan. Iku pusat gedhe atraksi. Malah ana sing kandha menawa iku nduweni daya kuratif.

Ana resort ing sekitar musim semi kanggo menehi pengunjung wektu sing apik kanggo ngrasakake Liburan Nigerian sing lagi ditindakake. Wis 1 chalet VIP eksekutif, 12 Suites kulon, pitung puluh lima kamar normal saka macem-macem ukuran lan gaya, 3 vila VIP lan pitung kwartal Staff support.

Kanggo informasi luwih lengkap lan pesenan saka Ikogosi Warm Spring Resort, bukak ing http://ikogosiresort.net/.

Ikogosi anget lan kadhemen spring titik patemon. panggonan ayu ing Nigeria

6. Tinapa Business and Leisure Resort

iklan

Panggonan liya sing nyenengake ing Nigeria nalika sampeyan liburan menyang Nigeria yaiku Tinapa Business and Leisure Resort. Dheweke nawakake pengalaman liburan Nigerian sing paling apik.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Mbayangno kemungkinan duwe usaha bisnis lan liburan ing wektu sing padha lan ing panggonan sing padha. Iku muni narik kawigaten? Banjur mikir Tinapa. Resor iki dumunung ing pinggir Kali Calabar. Nerangake karo aktivitas bisnis lan luang lan hiburan.

Sawetara fitur sing apik kalebu arcade game sing dadi papan sing apik kanggo nyenengake bocah-bocah, taman banyu, dermaga nelayan sing madhep tlaga buatan, pusat blanja sing nawakake akeh produk sing apik lan menehi tamu pinggir tlaga sing apik. hotel sing wis bab 242 kamar.

Kajaba iku, ana kasino, studio produksi film, bioskop sing apik, mini-amphitheater, klub wengi sing apik, lan pub. Ana akeh sing bisa dirasakake ing Tinapa.

panggonan paling ayu ing Nigeria ing bisnis tinapa lan Resor luang

7. Bèntèng Kajuru

Kanggo wong-wong sing fantasize babagan nglampahi sawetara wektu ing sisih lor Nigeria, Bèntèng iki dumunung ing Kaduna iku panggonan gedhe lan nyenengake kanggo ngunjungi ing Nigeria lan nglampahi sawetara wektu kualitas.

web:  9 Top Ice Cream Places in Lagos kanggo ngunjungi

iklan

Kastil iki dibangun udakara 30 taun kepungkur lan minangka bangunan gaya Medieval-Jerman sing mewah. Wis kamar turu sing dimodelake sawise guo. Mugi sing ora muni medeni? Ing bangunan kasebut, sampeyan bakal nemokake tema abad tengahan sing ditulis ing saindenging lan duwe pit buaya. Iki minangka papan liburan Nigeria klasik kanggo kulawarga utawa individu sing pengin liburan menyang Nigeria.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

 Ing kastil, sampeyan bakal nemokake menara tamu kanthi udakara 4 kamar lan bangunan utama ngemot balai ksatria lan kamar turu utama. Uga ana kolam renang ruangan. Pemandangane creepily apik tenan.

Yen sampeyan penggemar jinis iki, utawa paling ora penggemar game of throne, aku kepengin weruh apa sing isih ngalangi sampeyan ora mlebu. surak-surak.

Panggonan ayu ing Nigeria kanggo vacation, nyoba Kajuru Castle ing Kaduna

8. Grojogan Banyu Owu

Iki dumunung ing omah saka Presiden senat saka republik federal Nigeria. Iku pancen salah siji panggonan mirah lan ayu ing Nigeria. Lokasi sing bener yaiku Wilayah Pemerintah Daerah Owu Isin negara bagian Kwara.

Grojogan iki mudhun 330 kaki liwat lanskap berbatu. Iki banjur mbentuk blumbang banyu es ing sisih ngisor. Titik kasebut minangka adegan sing nyegerake pikiran. Ing musim gugur, ana akeh akomodasi sing cocog karo rasa lan kanthong sampeyan.

9. Desa Wisata Rojenny

iklan

Iki minangka papan sing cocog karo turis lokal lan manca amarga nduweni daya tarik lokal lan internasional kanggo turis sing pengin liburan ing Nigeria. Iku apik kanggo vacation kulawarga lan iku salah siji saka panggonan ayu ing Nigeria kanggo turis kanggo ngunjungi.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Fitur kasebut kalebu taman hiburan, fasilitas rekreasi lan olah raga lan liya-liyane. Dumunung ing pinggir njaba kutha Onitsha. Sampeyan kudu ngunjungi Rojenny Tourist Village lan nikmati wektu sing apik tenan.

Panggonan ayu ing Nigeria, sampeyan kudu ngunjungi panggonan iki rauh

10. Batu Olumo

Aku tansah krungu lan maca babagan panggonan iki wiwit aku isih cilik. Iku pancene panggonan wonder. Watu kasebut dumunung ing Abeokuta, negara bagian Ogun. Watu kasebut minangka singkapan gedhe saka watu granit sing bisa diarani formasi prasejarah.

Olumo Rock minangka papan liya sing apik lan nyenengake ing Nigeria. Yen sampeyan lagi lelungan menyang Nigeria, sampeyan kudu ngunjungi kutha Abeokuta lan ngunjungi Olumo Rock kanggo jinis liburan Nigerian liyane.

Inggilipun kirang langkung 137m saking lumahing segara. Kajaba iku, ana akeh guwa. Yen sampeyan pengin liburan kulawarga ing lingkungan sing tenang, Olumo rock kudu dadi pilihan sampeyan.

iklan

Dolan maring https://olumorock.ng/about-olumo/contact-us/ kanggo informasi luwih lengkap lan pesenan Olumo Rock.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

11. Taman Margasatwa Jos

Kanggo siji, iki minangka taman alam liar buatan. Plateau minangka papan sing apik banget ing Nigeria kanthi cuaca sing adhem. Taman iki dumunung ing lanskap kanthi macem-macem spesies tanduran lan situs piknik. Taman iki minangka papan kanggo singa, manuk, baya, jaran pigmy, kuda nil, ular sanca, kebo, lan liya-liyane.

Kajaba iku, ana papan dolanan bocah, alas pinus piknik, pusat nonton video, restoran, museum satwa lan akomodasi sing apik.

Taman satwa Jos minangka salah sawijining papan sing paling apik ing Nigeria

12. Pantai Wisata Port Harcourt

Kanggo sing watara kutha ayu saka Port Harcourt utawa sing pengin njupuk vacation ing Rivers State, Port Harcourt Tourist Beach iku salah siji saka panggonan paling ayu ing Nigeria kanggo ngunjungi. Punika bab ayu babagan; iku awak banyu ayu sing mbentang jejere karo malang wedhi.

Pantai iku sampurna kanggo liburan kulawarga lan piknik. Sampeyan bakal dihibur dening pagelaran langsung saka penari budaya. Ana sunbathing, akomodasi sing bisa sampeyan tuku, lan restoran sing apik.

13. Abraka Turf lan Country Club

iklan

Yen sampeyan butuh petualangan savannah utawa petualangan cagar alam, sampeyan kudu ngunjungi Abraka Turf and Country Club. Dumunung ing negara Delta, ing dataran pesisir Delta. Kulawarga bisa pindhah menyang retret liburan lan ana akeh aktivitas rekreasi kanggo mesthekake yen sampeyan nglipur.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Ing klub Turf lan negara iki, ana kali ijo zamrud lan mili kanthi irama lan alon-alon lan apik banget kanggo dideleng.

Bukak http://www.abrakaturf.com/ kanggo informasi luwih lengkap babagan Abraka Turf and Country Club.

14. Taman Millenium

Salah sawijining papan sing apik ing Nigeria yaiku taman milenium. Dumunung ing Abuja lan minangka taman umum paling gedhe ing Nigeria. Ana kali sing ngliwati tengah taman lan dalan gedhe kanthi banyu mancur lan lampu.

web:  Carane Lelungan; Nggunakake "Lelungan Saiki Bayar Mengko Ora Priksa Kartu Kredit"

Iki dibangun kanthi gaya tata letak taman Italia sing dikhususake kanggo sinau babagan ilmu lingkungan alam. Ana bagean kapindho sing wis alam untouched karo greenhouses kanggo kupu tropis lan manuk lan brushwood.

15. Wonderland Amusement Park lan Resort

iklan

Yen sampeyan ana ing Abuja lan sampeyan durung ngunjungi Wonderland Amusement Park lan Resort, sampeyan pancene ilang. Iki minangka salah sawijining papan sing kudu dikunjungi warga Abuja. Dumunung ing ngelawan Stadion Nasional Abuja.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Resor iki nawakake taman luang kanggo santai, akeh restoran lan toko lan game lan tunggangan kanggo kabeh wong.

Wonder land Amusement park: Panggonan ayu ing Nigeria

16. Bukit Idanre

Pusat liburan Nigeria iki dumunung ing negara bagian Ondo. Iki minangka atraksi wisata sing apik banget ing negara kasebut. Disebutake umure kira-kira 800 taun. Saiki bukit iki tekan luwih saka 640 langkah. Damn, sing katon kaya pendakian gedhe. Wis udakara 5 titik istirahat nalika sampeyan munggah menyang puncak.

Wong-wong lokal nyebutake minangka "Oke Idanre" lan ana koleksi bukit-bukit sing apik banget kanthi ukuran lan wujud sing beda-beda nalika sampeyan mlebu kutha. Nduwe lanskap sing apik tenan sing nuduhake alam sing paling apik sing ditawakake. Lingkungan iku tentrem banget. Dadi, yen sampeyan pengin menek sawetara bukit, lelungan menyang Idanre lan kepinginan sampeyan bakal dikabulake.

Yen wis rampung, sampeyan bisa muter nglangi ing Kali Arun.

Aku ngerti bener, Idanre Hills. Panggonan ayu ing Nigeria

17. Pantai Eleko

iklan

Yen sampeyan wis menyang Pantai Elegushi, Pantai Alpha lan Pantai Bar, sampeyan bisa uga ora pengin ngunjungi Pantai Eleko yen sampeyan nggoleki papan sing sepi. Sampeyan ndeleng, sing ngendi sampeyan bakal kantun kabeh titik.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Pantai iki relatif luwih sepi tinimbang pesisir liyane ing Lagos nalika akhir minggu. Nanging yen sampeyan pengin ngrasakake ketenangan ing pantai, sampeyan kudu ngunjungi ing dina minggu. Sing luwih penting, ana gubug pribadi ing pantai sing bakal menehi rasa privasi. Akibaté, sampeyan bisa ngunjungi pantai ing sembarang dina sing dipilih.

Panggonan ayu ing Nigeria, pantai Eleko

18. Suaka Margasatwa Gunung Afi

panggonan ayu ing Nigeria, Pagunungan Afi

Katon kaya Cross River State wis akeh panggonan ayu. Iki minangka pusat pengawetan simpanse, gorila, monyet pengeboran lan primata liyane sing kaancam. Sampeyan uga bakal nemokake akeh roosts migratory ing Afrika.

Yen sampeyan pengin nggawe dina kulawarga standar, sampeyan kudu nyoba papan perlindungan satwa iki lan sampeyan ora bakal getun. Sing luwih penting, sampeyan kudu dadi penyayang satwa kanggo nikmati papan suci.

19. Taman Nasional Okomu, Edo State

Iki minangka alas udan gedhe ing negara Edo. Margasatwa bisa narik banget. Iku ora fluke sing NatGeo alam bébas minangka saluran akeh ngiring. Yen sampeyan pengin papan kanggo piknik kulawarga, sampeyan bisa menyang Taman Nasional Okomu, negara bagian Edo.

iklan

Ing taman iki, ana luwih saka 145 jinis manuk sing bakal nyenengake sampeyan kanthi tampilan akrobatik sing beda-beda. Kajaba iku, sampeyan bisa ndeleng sawetara kethek putih-tenggorokan, gajah, lan luwih saka 30 spesies satwa. Padha duwe akomodasi AC apik. Iki minangka salah sawijining papan sing paling apik ing Nigeria.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

20. Komplek Holiday Lake Oguta

Pungkasan, ing dhaptar papan sing murah lan apik ing Nigeria, kita duwe Komplek Liburan Oguta Lake. Dumunung ing Oguta, negara bagian Imo. Resor liburan iki nawakake akeh layanan sing bakal nyenengake kulawarga yen sampeyan njupuk liburan. Wis akeh fasilitas uga.

Ing Oguta Lake Holiday Resort, ana lapangan golf standar internasional, taman rekreasi kanggo bocah-bocah, lan ana layanan kapal pesiar. Sampeyan uga bisa seneng nglangi. Patut dicathet yaiku patemon Kali Urashi lan Tlaga Oguta. Iku pemandangan apik tenan.

kesimpulan

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, sampeyan ora perlu menyang kutha-kutha gedhe ing saindenging jagad kanggo nikmati liburan. Coba watesan wektu lan tanggung jawab finansial lan sampeyan bakal ngerti manawa ora ana gunane. Yen sampeyan bisa, please do seneng kutha plush ing donya iki, nanging yen bakal ngobong bolongan ing kanthong, banjur gunakake dhaptar iki panggonan ayu ing Nigeria kanggo vacation.

Kabeh wong butuh preinan, malah sampeyan. Seneng-seneng ing negara iki karo panggonan mirah lan ayu ing Nigeria. Percaya marang aku; sawetara wong narik kawigaten tokoh internasional.


Nyebar katresnan

1 panginten ing "20 Panggonan Paling Apik ing Nigeria kanggo Liburan menyang Nigeria (Update 2022)"

Ninggalake Komentar