15 Telpon Paling Larang Ing Abad 21

Foto penulis
Ditulis dening Chinyere Akalugwu

 

Nyebar katresnan

Telpon paling larang ing donya yaiku Falcon supernova iPhone 6 berlian pink sing regane 48.5 yuta dolar.

Ing donya saiki, telpon seluler wis dadi penting. Amarga meh kabeh wong ing bumi butuh siji, iki minangka teknologi paling populer ing abad kaping XNUMX. Gadget iki migunani ing urip saben dina. 

Senajan mbeta ponsel katon paling penting lan praktis kanggo komunikasi, iku wis berkembang ngluwihi iku kanggo dadi piranti sing kudu tansah.

Amarga kemajuan teknologi sing cepet ing jagad modern, telpon seluler saiki bisa nindakake macem-macem proyek sing rumit lan unik. Minangka donya telpon maju saben dina, manufaktur saingan kanggo nawakake kapabilitas paling anyar uga nambah kemewahan anyar. Nilai saka telpon seluler mundhak minangka asil. 

Telpon dadi luwih larang amarga kabisan, teknis, fitur, lan atribut liyane mundhak. Intine, sampeyan bisa entuk telpon sawetara atus dolar, nanging sampeyan kudu mbuwang dhuwit luwih akeh yen sampeyan pengin ekstra, lan wong paling sugih ing donya ora wedi nglakoni. 

Ing artikel iki, kita bakal nggawe countdown saka telpon paling larang sing wis tau diprodhuksi ing abad kita, supaya nyonggo munggah. Nomer siji bakal nggawe rahang mudhun. 

Uga pirsani: 10 restoran paling larang ing donya.

15 ponsel paling larang

15. Dior Reverie ($102,000)

Dior Reverie digawe kanggo wong sing ngormati kemewahan lan gaya. Telpon iki duwe layar datar LED multi-tutul lan nawakake macem-macem aplikasi lan menu. Teknologi internal piranti pantes dipuji, amarga telpon duwe animasi lan galeri sing dibangun ing desain kasebut.

Dior Reverie menehi pangguna seneng nggunakake bahan sing paling apik lan unik sing bisa dibayangake. Piranti kasebut nambah bahan kaya inten, emas, kristal sapir, mutiara, lan liya-liyane, amarga pakaryan sing apik banget! 

Tuku Dior Reverie kanthi karakteristik desain unibody kaya ngimpi! Iki ndadekake telpon 15th paling larang ing donya.

Dior Reverie

14. Caviar iPhone 11 pro max inten bintang Natal ($137,000)

Dadi bagean saka seri iPhone, iPhone 2021 iki ora nguciwani. Inten ing tengah mburi Caviar iPhone 11 Pro Max pancen nggumunake amarga nggambarake macem-macem perkara. 

Intine, telpon digawe kanggo nglambangake Yesus Kristus sing dipimpin dening Bintang Betlehem, sing dadi tema utama kabeh desain telpon. Telpon katon apik gayane, lan kabeh mburi ditutupi perhiasan emas. Malah konsep iki nyebabake kepinginan sing kuat kanggo setelan sing menarik.

Caviar iPhone 11 pro max inten bintang Natal

13. iPhone putri plus ($176,400)

Jeneng telpon mung bisa nyimpulake akeh informasi. Sampeyan ora bakal pracaya carane akeh emas lan perhiasan iPhone Putri plus telpon wis dijamin karo. Dirancang dening Peter Aloisson, perhiasan lan desainer Australia, telpon duwe 318 berlian lan 17.75 karat emas lan berlian sing dipasang ing njero. 

Malah kaendahan sumunar larang banget sing dadi rangking ing antarane telpon paling larang sing kasedhiya. Jeneng telpon kasebut asale saka potongan Putri, sing ditrapake kanggo 138 saka 318 berlian ing permukaane. 

Inten sing dipotong kanthi apik nggawe 180 watu sing isih ana ing telpon, sing uga duwe inten 17.75 karat sing dipasang ing emas putih 18k ing pinggir pinggir. Inten ingkang dipunginakaken inggih menika sedaya biji ingkang paling inggil.

iPhone putri plus iku salah siji saka telpon paling larang ing donya

12. Savelli Emerald Night ($250,000)

Savelli Emerald Night minangka salah sawijining telpon sing paling larang sing digawe lan duwe komponen emas 18k. Ditilik saka fitur-fitur kasebut, Emerald Night minangka sing paling apik saka sewelas model Savelli. 

4.5 karat zamrud, 18 karat emas putih, lan 12.5 karat berlian minangka bagean saka alasan kenapa telpon iki atraktif lan padha larang.

Barang larang iki utamane digawe kanggo wanita modis sing seneng nganggo kemewahan. Kanthi 400 campuran lan zamrud sing dipotong baguette, barang kasebut digawe kanthi nggumunake.

Telpon, kaya telpon liyane ing jamane, duwe Bluetooth, Wi-Fi, GPS, kamera 5 MP, kamera selfie, lan layar 3.2 inci kanthi kaca safir, keramik, satin antrasit, lan karet. 

Keajaiban cilik iki, sing kasedhiya ing sawetara edisi winates kanthi mung 27 unit sing dirilis, minangka telpon fantasi wanita.

Savelli Emerald Night

11. Smartphone VIPN berlian ireng Ericsson ($300,000)

Sony Ericsson ngilhami smartphone Black Diamond VIPN ing wiwitan, nanging perusahaan VPN saiki adol. Kanthi tampilan retro, smartphone iki katon metu saka smartphone liyane sing larang lan elegan. Telpon iki duwe inten ireng larang regane sing dipasang ing kasus emas lan watu permata. 

Kanthi kamera 4 megapiksel, layar OLED, antarmuka layar demek sing gampang digunakake, lan kapasitas internal 128 MB, inten ireng Ericsson njaga status smartphone aristokrat sadurungé.

Ericsson black diamond VIPN Smartphone

10. Vertu signature cobra ($310,000)

Vertu, pabrikan Inggris, lan pemasok smartphone high-end, digawe tangan, didegake dening Nokia ing taun 1998, kanthi merek vertu dadi anak perusahaan Nokia ing taun 2002. 

Adhedhasar pamikiran sing "yen sampeyan bisa nglampahi $20,000 ing jam tangan, kenapa ora ing ponsel?" Vertu duwe tujuan kanggo adol telpon minangka aksesoris fashion tinimbang minangka piranti sing ngerti teknologi.

Signature Cobra saka Vertu bisa uga dadi kreasi paling apik. Telpon digawe dening tukang perhiasan Prancis Boucheron lan mung kasedhiya ing wolung potongan ing saindenging jagad. Iki dirakit kanthi tangan kanggo sentuhan artisanal sing ditambahake kanthi desain kobra sing dadi fitur sing paling narik kawigaten. 

Kobra sing dilapisi permata handset, sing nutupi awak, digawe saka emas padhet, berlian putih, zamrud, lan rubi. Awak dilapis emas.

Ing 2017, perusahaan vertu dibubarake sawise ngajokake bangkrut; Nanging, merek vertu terus beroperasi ing vertu AK France ing ngendi sampeyan bisa tuku produk vertu liyane saiki. Vertu signature cobra minangka telpon nomer sepuluh paling larang ing abad kita. 

Vertu signature cobra

9. Revolusi Goldvish ($488,150)

Goldvish minangka perusahaan Swiss sing spesialisasine nggabungake seni Swiss kanthi teknologi paling dhuwur. Didegaké ing taun 2003 lan kantor pusaté ing Jenewa, perusahaan iki nyiptakaké revolusi emas kanthi rega $490,000 kanthi mung sangang unit sing diprodhuksi.

Telpon nggabungake bahan kalebu emas putih, emas mawar, kulit, berlian, lan kaca safir, saliyane ngganti tampilan kothak telpon sing khas kanggo sing luwih bunder. Kanggo nambah orisinalitas, malah duwe jam tangan analog sing bisa dicopot.

Revolusi Goldvish iku salah siji saka telpon paling larang ing donya

8. Gresso Luxor las vegas jackpot ($1 yuta)

Telpon iki jackpot tenan, digawe saka kombinasi emas lan ireng berlian total 45.5 karat. Panel mburi nggumunke telpon digawe saka kayu saka wit Afrika 200-taun-lawas, lan tombol wis 17 polesan kanthi manual, sapir laser-etched. 

Mung telu saka telpon iki tau diprodhuksi, lan saben duwe nomer unik ngukir ing panel kayu kanggo ngelingake pemilik sing padha pancen duwe item siji-of-a-jenis.

Penemuan liyane saka perusahaan kasebut yaiku keyboard, ing ngendi saben tombol digawe saka sapir kristal lan dipoles nganggo alat berlian-ora wonder yen telpon larang regane. 

Gresso Luxor las vegas jackpot

7. Goldvish le million ($1.2 yuta)

Ing September 2006, sawijining pengusaha Rusia tuku Le million ing 1 yuta euro kanggo bojone. Advertisement wis diverifikasi dening Guinness Book of Records, sing entuk telpon judhul telpon paling larang ing donya. 

Teknologi seluler paling anyar ing wektu kasebut kalebu ing ponsel buatan tangan iki, sing digawe saka emas putih 18 karat lan dipasang kanthi berlian 120 karat VVS-1. 

Desain kasebut dirancang minangka tambahan kanggo "seri Ilusi" dening desainer GoldVish Emmanuel Gueit, sing misuwur amarga ngrancang macem-macem desain kanggo merek kelas atas kaya Audemars Piguet lan Harry Winston. 

Mung ing request khusus "Le Million" Piece Unik, dikirim ing edition cilik banget. Mung telung potongan dikirim ing saindenging jagad.

Goldvish le yuta

6. Diamond crypto smartphone ($1.3 yuta)

Smartphone Diamond Crypto, sing nalika debut minangka ponsel paling larang ing donya, digawe dening desainer Austria Peter Aloisson.

Telpon digawe saka platinum, duwe logo emas mawar lan tombol ngarep, lan duwe sawetara panel kayu Macassar Ebony kualitas dhuwur ing sisih. 

Jeneng telpon asalé saka rong fitur sing khas: 50 stud berlian, kalebu sepuluh berlian biru sing arang banget, lan teknologi enkripsi sing digunakake kanggo nglindhungi kabeh data. Kanthi 1.3 yuta, diamond crypto minangka telpon paling larang nomer 6. 

Diamond crypto smartphone

5. Tombol iPhone 3g king ($2.5 yuta)

Telpon iki nduweni berlian 6.6-karat tanpa cacat sing dadi "tombol ngarep" piranti utama. Tombol King digawe saka kombinasi 18 karat kuning, putih, lan emas mawar. 138 berlian diset menyang emas putih, sing ana ing wangun strip sing ana ing njaba telpon. 

Smartphone pembunuh saka Apple dirancang dening perhiasan Austria Peter Aloisson, sing katrampilan kreatif ngluwihi garis antarane perhiasan, seni, lan teknologi.

IPhone 2008 sing apik banget ditutupi berlian lan regane $ 2,517,345 kanggo tuku, menehi judhul iPhone paling larang ing donya nalika iku.

Tombol king iPhone 3g

4. Goldstriker iphone 3gs supreme ($3.2 yuta)

Tombol Kings lan Goldstriker padha ing pirang-pirang cara, nanging Goldstriker njupuk padha karo pesawat sing luwih dhuwur.

Telpon paling dhuwur 3gs regane £ 1.92 yuta lan njupuk rata-rata 10 sasi kanggo nggawe. Telpon digawe nggunakake 271 gram emas padhet 22ct. 136 berlian sing nggumunake kanthi total 68 karat dipasang ing bezel ngarep. 

Inten siji-potong, arang banget sing bobote 7.1 karat dipasang ing tombol navigasi ngarep, lan 53 inten sing sampurna kanthi total 1 karat dipasang ing lambang mburi emas sing padhet. 

Dodo sing ngemot handset siji-saka-a-jinis iki diukir saka siji blok granit emas Kashmir, lan bobote 7 kg. Interioré dilapisi kulit ndhuwur gandum Nubuck. Piranti kasebut nduweni panyimpenan 32GB, pabrik ora dikunci kanggo panggunaan ing endi wae ing ndonya, lan bisa dianyari nganggo piranti lunak seger tanpa beku.

Goldstriker iphone 3gs supreme minangka telpon paling larang nomer 4 ing donya.

3. Stuart Hughes iPhone 4 diamond rose edition ($8 yuta)

Salah siji saka telpon paling larang tau dibangun iPhone 4 diamond rose edition, karo tag rega 5 yuta pounds. Bezel digawe kanthi tangan saka mawar lan ngemot luwih saka 100 karat sekitar 500 berlian sing unik lan ora murni.

53 berlian lan logo Apple emas mawar menehi sentuhan khusus ing bagean mburi emas mawar. Inten pink 7.4ct sing dipotong siji dipasang ing platinum, sing uga dadi pandhu arah utama.

Inten flawless potongan tunggal 8ct sing langka uga kalebu, sing bisa ngganti inten jambon. Dodo sing ngemot handset siji-saka-a-jinis iki digawe saka blok siji Imperial Pink Granite, lan bobote 7 kg.

Interioré dilapisi kulit ndhuwur gandum Nubuck. Smartphone edisi mawar berlian 32GB iki minangka model edisi winates kanthi mung rong unit sing tau digawe.

Stuart Hughes iPhone 4 edisi mawar berlian

2. Stuart Hughes iPhone 4s emas elit ($9.4 yuta)

Amarga iki minangka entri kaping telu Stuart Hughes ing dhaptar telpon sing paling larang lan mung siji titik ing ndhuwur, dheweke bisa uga wis ngetutake pasar iPhone sing paling dhuwur. Telpon sing apik banget iki digawe kanthi tangan lan dirancang kanthi unik, lan pinggiran diubengi karo 500 berlian kanthi total 100 karat. 

Logo Apple lan panel mburi telpon loro-lorone digawe saka emas 24-karat nyata. Inten 8.6 karat sing nggumunake dadi tombol ngarep ing logo iki, sing uga duwe 53 berlian lan ngluwihi rong desain sadurunge.

Telpon uga kalebu berlian 7.6 karat minangka "tombol cadangan". Iki dikemas ing dada platinum sing dihiasi karo watu larang lan malah pecahan balung T-Rex sing dipoles. 

Fitur-fitur kasebut pancen mbedakake saka saingan lan ndadekake salah sawijining ponsel paling larang ing donya. Mung rong varian iPhone 4S Elite Gold Ultra-eksklusif sing tau diprodhuksi.

Stuart Hughes iPhone 4s emas elit

1. Falcon supernova iPhone 6 berlian pink ($48.5 yuta)

Kanthi garis SuperNova iPhone 6 Pink Diamond, bisnis kemewahan AS FALCON wis mimpin munggah biaya teknologi dhuwur-mburi. Senadyan saben telpon wis diprodhuksi sawise iku, iPhone adat iki, kang pisanan digawe ing 2004, isih mrentah paling dhuwur minangka smartphone paling larang ing donya.

Dibandhingake karo saingan, desain kasebut gampang banget, kanthi njaba emas 24 karat sing uga kasedhiya ing versi emas mawar lan platinum. Pusat telpon yaiku berlian jambon sing cukup gedhe sing dipasang ing panel mburi.

Rarity telpon iki apa drive regane kanggo soar luwih saka kaping lima luwih dhuwur tinimbang sing nomer loro ndhuwur larang telpon. Keunikane ndadekake regane luwih larang sanajan ora mewah kaya salah sijine telpon Stuart Hughes.

Loro opsi "kurang larang" karo oranye lan berlian biru uga kasedhiya kanggo mripat-mbanyoni $42.5 yuta lan $32.5 yuta, mungguh. Falcon supernova iPhone 6 tetep dadi smartphone paling larang ing donya. 

Falcon supernova iPhone 6 berlian pink minangka telpon paling larang ing donya.

Uga maca: 12 Cara pinter golek dhuwit nganggo telpon ing taun iki.

Apa sing ndadekake telpon paling larang dadi larang?

1. Eksklusivitas

Eksklusivitas minangka dhasar saka smartphone mewah. Smartphone mewah biasane ora diproduksi massal. Padha teka ing edisi winates, kanthi kurang saka loro utawa telung unit sing diprodhuksi dening pabrikan. 

Mesthine, iki minangka nilai dhuwit sing apik amarga sampeyan mung siji-sijine wong ing jagad iki utawa ing bagean tartamtu ing jagad iki sing duwe barang. Siji kudu mbayar dhuwit akeh kanggo nikmati eksklusivitas kasebut.   

2. Luxury

Umume smartphone kemewahan kerep duwe sisih sing dilapisi emas lan dilapisi berlian, rubi, lan kabeh watu lan logam mulia. 

Iki logam lan watu larang regane dikenal biaya rejeki, lan nambah menyang sembarang telpon kanthi otomatis tegese telpon bakal dadi larang. 

Iki minangka sebab utama kenapa telpon kasebut diarani mewah. Tanpa fitur tambahan iki, telpon iki ora bakal biaya sing akeh. 

3. Fitur keamanan

Risiko nggunakake smartphone sing larang banget nalika lelungan saben dina dhuwur. Dadi, penting kanggo njaga firewall amarga privasi lan keamanan minangka fitur penting ing ponsel mewah. 

Sawetara telpon iki nawakake keamanan tambahan sing ngidini tim ahli khusus kanggo ngawasi cara digunakake lan langsung menehi tandha marang prilaku sing bisa diragukan. Sawetara telpon mewah uga menehi perlindungan kelas militer ing smartphone sampeyan, lan kenapa ora ana telpon mewah sing duwe keamanan kaya ngono? 

4. Layanan tuku eksekutif

Sampeyan ora perlu menyang pusat layanan yen sampeyan tuku smartphone dhuwur amarga pusat layanan teka kanggo sampeyan. Ing wilayah endi wae ing jagad sing sampeyan tinggali, sampeyan bakal entuk salah sawijining insinyur teknis pabrikan kanggo ngunjungi kanthi garansi seumur hidup kanggo kabeh.

Tembung pungkasan

A smartphone premium tau bab karakteristik technical; padha ora vying kanggo CPU paling, OS, kapasitas panyimpenan, urip baterei, utawa kamera. Kagolong liga sing beda lan luwih maju babagan eksklusivitas tinimbang efisiensi utawa futurisme.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar