15 Proyek sing nyewa ing Spot 

Foto penulis
Ditulis dening Oluwaseun Ayo

 

Nyebar katresnan

Yen sampeyan kudu njupuk proyek kanthi cepet, proyek sing nyewa langsung kudu dadi pilihan sampeyan. 

Bener, ana akeh alasan sampeyan pengin nimbang sawetara proyek kasebut. 

iklan

Mungkin sampeyan lagi wae metu saka sekolah, ngganti jalur karir, golek kerja sing sepisanan, utawa kelangan kerja nanging pengin langsung ditindakake. 

Apa wae, proyek sing dibahas ing kirim iki bisa mbantu sampeyan mbangun karir seumur hidup. Lan yen sampeyan ora pengin tetep, gunakake minangka landasan peluncuran kanggo sampeyan ngimpi proyek sing bisa mbayar sampeyan minangka akeh minangka $200,000 taun.

Tanpa mbuwang wektu, pakaryan iki bakal langsung nyewa yen sampeyan paling ora nyukupi syarate. 

Proyek sing nyewa ing Spot 

Dadi ing kene kita golek dhaptar proyek sing nyewa ing papan kasebut lan mbantu sampeyan ninggalake zona pengangguran. Yaiku: 

1. Pembantu Administratif 

Yen sampeyan bisa nindakake pakaryan kasebut, calon majikan bisa langsung nampani sampeyan ing perusahaan kasebut. 

Minangka pengalaman penting, keprihatinan sing penting kanggo peran iki yaiku katrampilan sing sampeyan duweni. 

Dadi, umpamane sampeyan wis ngerti babagan ngatur basis data, nggunakake piranti lunak pangolah tembung, ngatur data kanthi rapi dadi spreadsheet, lan wicaksana lan bisa dipercaya. Yen ngono, sampeyan bakal entuk peran iki langsung lan entuk rata-rata $38,000 saben taun. 

2. Petugas Keamanan

Pamilik fasilitas ora tansah seneng njupuk risiko. Apa iku milik pemerintah utawa pribadi, padha pengin njamin keamanan saka trespassing, vandalisme, lan vices liyane. 

Anggere sampeyan ngerti tanggung jawab lan gelem njupuk proyek, hiring bisa langsung ditrapake. Nanging manawa latihan bakal ditindakake, lan latihan kasebut bisa uga ana ing lapangan.

Rata-rata, sampeyan bisa mulih kanthi luwih saka $35,000 saben taun minangka petugas keamanan. 

Proyek sing nyewa ing Spot

3. Penagih Bill 

Warga kutha mbayar tagihan listrik, banyu, lan keperluan liyane. Inggih, Mungkin wong-wong sing setya karo pembayaran ora bakal duwe masalah karo panguwasa, nanging sawetara cantik cuyu karo pembayaran, lan iki ngendi sampeyan teka menyang pemandangan. 

Apa sampeyan butuh pengalaman? Nang endi wae, pengalaman iku Fantastic, nanging iki ora perlu. Mung nduweni atribut layanan pelanggan sing apik, lan sampeyan bisa ngamanake proyek iki kanthi diploma sekolah menengah. 

Minangka kolektor tagihan, sampeyan bisa entuk ora kurang saka $21,000 saben taun. 

4. Supir Pangiriman 

Kadhangkala, perusahaan pangiriman ngalami kekurangan staf utawa akeh pesenan sing kudu ditindakake. Akibaté, padha njaluk driver qualified. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Senajan pengalaman iku plus ora kabeh sing perlu supaya adoh, nduduhake kemampuan kanggo kontrol gembong, lan sampeyan duwe lisensi isih bener. A latihan sethitik bisa tindakake kanggo sijine sampeyan liwat sawetara nuansa karya. 

Dadi, yen sampeyan nuduhake kemampuan kanggo nyopir, perusahaan pengiriman utawa non-kirim bisa langsung nyewa sampeyan kanggo ngirim pesenan pelanggan. Sampeyan bakal entuk antarane $16,000 lan $46,000 saben taun. 

5. Bartender

Sampeyan bisa nggawe nganti $ 50,000 ing taun minangka bartender. Lan bagean sing apik yaiku, katrampilan sampeyan bakal ngomong kanggo sampeyan. Ora akeh pengalaman sing dibutuhake, nanging mung yen sampeyan bisa ngrampungake tugas kasebut. Mung gawe marem pelanggan, lan sampeyan bakal tetep proyek minangka bartender a. 

Kajaba iku, supaya bisa kompetitif nganti bisa mbutuhake sampeyan mlebu sekolah bartending. 

6. Broker Real Estate

Sapa wae sing duwe katrampilan sales bisa entuk proyek iki. Sanajan sampeyan ora duwe pengalaman, perusahaan real estate bisa langsung nyewa sampeyan. Sampeyan bisa uga mbutuhake kursus 60 jam lan lulus tes, nanging sukses sampeyan gumantung ing jaringan wong lan kepiye sampeyan bisa promosi penawaran sampeyan. 

iklan

iklan

proyek iki uga biasane teka karo bonus Fantastic, gumantung ing kinerja. Dadi, sampeyan bisa entuk $ 30,000 ing setahun utawa luwih saka $ 200,000 minangka makelar real estate. 

7. Sopir Bis Sekolah

Iki dudu proyek sing bakal bali menyang sampeyan mengko. Iku salah siji sampeyan qualified utawa ora. Nanging yen sampeyan ya, ana kemungkinan gedhe sampeyan bakal langsung dipekerjaake amarga sekolah biasane ora nyewa sopir yen ora butuh wong kanggo ngisi posisi kasebut kanthi cepet. Bayaran saben taun kanggo proyek iki bisa dadi antarane $16,000 lan $40,000. 

8. Juru tulis 

Pamrentah kutha, contone, makaryakke sawetara wong ing parastatals, lan sampeyan bisa uga salah sijine. Iki set wong biasane duwe sethitik pengalaman. Nanging, keuntungan sing cukup mouthwatering. Sampeyan bisa kerja ing kantor kaya Departemen Kendaraan Bermotor (DMV), gedung pengadilan lokal, utawa kantor kotamadya lan entuk kurang saka $38,000 saben taun. 

9. Pembantu SDM

Sawetara perusahaan utawa HR nampa akeh aplikasi lan butuh wong kanggo ngurutake sing paling apik saka akeh wong kanthi cepet. Miturut cara, dheweke bakal menehi pedoman sadurunge miwiti tugas kasebut. Uga, luwih akeh sampeyan nindakake, luwih apik sampeyan bakal entuk.

Dadi, bisa uga ora mbutuhake akeh pengalaman ing wiwitan, nanging keahlian sampeyan nggunakake komputer minangka tambahan. Rata-rata, sampeyan bisa entuk $38,000 saben taun. 

10. Pasang Kabel 

Kanthi sethitik utawa ora pengalaman, sampeyan bisa dadi installer kabel. Mesthine, perusahaan sampeyan kudu menehi latihan sadurunge sampeyan miwiti nindakake tugas ing omahe wong. Lan ing pungkasan taun, sampeyan bisa uga wis nyadari $ 52,000. 

11. Pait Pet

Isih ana ing dhaptar proyek sing nyewa ing papan kasebut, yen sampeyan seneng pets, bisa uga sampeyan kudu nimbang pilihan iki. Katresnan sampeyan kanggo dheweke lan sawetara kawruh babagan cara hubungane karo dheweke bakal ditindakake kanggo proyek iki. 

Njaluk proyek kaya iki ora kabeh nyenyet, lan calon majikan sampeyan bisa njaluk sampeyan nyewa langsung sawise wawancara. Sampeyan bisa nampa proyek iki saka kiriman proyek ing internet, ing koran, utawa liwat agensi. 

iklan

Kajaba iku, ana kemungkinan gedhe kanggo ngamanake proyek iki nalika musim panas amarga wektu iki nalika akeh pamilik kewan lelungan lan mbutuhake layanan pengasuh pet. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

A Pet lungguh proyek bisa teka karo remunerasi rata-rata $12.63 saben jam. 

Proyek sing nyewa ing Spot

12. Pembantu rumah tangga

Sampeyan ora mbutuhake akeh pengalaman kanggo entuk proyek iki. Minangka housekeeper, sampeyan bakal njamin fasilitas sampeyan tetep apik. Gumantung ing katrangan proyek, sampeyan bakal ngawasi aktivitas pembersih sing nyata, lan ing sawetara kasus, sampeyan bakal ngresiki dhewe. Priksa manawa kabeh wis diatur, lan sampeyan bisa dadi pembantu rumah tangga. 

Lan pangentukan? Sampeyan bisa entuk rata-rata $13.23 saben jam. 

13. Babysitter

Amarga tanggung jawabe wong tuwa, kulawarga golek pengasuh sing bisa langsung digarap. 

iklan

Sanadyan posisi iki mbutuhake juragan kanggo nindakake sawetara mriksa latar mburi ing sampeyan, yen pesisir cetha, sampeyan bakal langsung nyewo, lan rata-rata, sampeyan bisa entuk $19.82 saben jam.
Nemokake proyek kaya iki luwih gampang yen sampeyan ngliwati agensi. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

14. Mekanik 

Sayange, kasunyatane akeh wong sing ora bisa nglatih mekanik mobil maneh, bisa uga amarga ana akeh alternatif saiki. Kahanan iki nindakake pakaryan sing dikarepake, lan akeh perusahaan mobil langsung nyewa. 

Minangka mekanik otomatis, sampeyan bisa entuk luwih saka $21 saben jam. 

15. Juru utawa Penerjemah

Pungkasan, ing dhaptar proyek sing nyewa langsung, sampeyan bisa langsung entuk kerja juru basa utawa penerjemah. 

Kabeh sing biasane dibutuhake yaiku kemampuan sampeyan kanggo ngrampungake proyek kasebut, lan sampeyan bakal narik perhatian akeh perusahaan sing siap nyewa. 

iklan

Rata-rata gaji saben taun kanggo proyek iki udakara $46,158. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kesimpulan: 15 Proyek sing Nyewa ing Spot 

Ora ana alesan maneh! Sampeyan bisa pindhah saka basis pengangguran kanggo kang dipunginaaken sanalika dina. Dhaptar proyek sing nyewa ing papan iki nawakake macem-macem pilihan kanggo dipikirake. 


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar