13 Pakaryan kanthi bayaran paling dhuwur ing produksi minyak & gas

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Sektor minyak lan gas minangka salah sawijining industri paling gedhe ing donya. Ana macem-macem macem-macem ing lapangan kanthi cara supaya kesempatan kerja sing akeh lan nguntungake. Mesthine, lenga lan gas minangka salah sawijining sumber energi sing paling penting ing donya amarga akehe sumber energi ing donya, kayata mobil lan pabrik, sing nggunakake ekstrak minyak mentah.

AtlanticRide

Nalika jagad saya gedhe lan luwih apik, semono uga permintaan minyak lan gas. Iki amarga umume teknologi sing nguwasani jagad iki nggunakake energi saka minyak.

iklan

Ora kanggo sebutno jumlah sing ditambahake menyang PDB ing pirang-pirang negara saben taun. Negara-negara kaya Nigeria mung ngandelake ekspor minyak supaya bisa digunakake. Dhuwit sing digawe saka eksplorasi minyak minangka sumber penghasilan utama sawetara negara. Senajan mayoritas negara ing donya tuku lenga saka negara liya, akeh negara duwe simpenan lenga massive. Saka apa sing kita ngerti babagan donya, umume negara-negara prodhuksi minyak paling gedhe ing Afrika lan Timur Tengah, nanging sawetara uga ana ing Eropa lan Amerika.

statista prakiraan yen donya bakal nggunakake 91 milyar barel minyak saben dina ing 2021, lan jumlah kasebut bakal munggah nganti 105 milyar barel saben dina ing taun 2026. Perkiraan statistik uga nuduhake yen minyak lan gas dadi bagean paling gedhe saka konsumsi energi ing donya. . Minyak lan gas nggawe udakara 32% saka energi sing digunakake ing Eropa lan Asia. Kira-kira 40% energi ing Amerika Utara lan nganti 41% ing Afrika. Udakara 44% energi digunakake ing sisih kidul, dene 53% digunakake ing Timur Tengah.

Ana akeh kesempatan kerja ing meh kabeh lapangan ing sektor kasebut. Industri minyak ora dikecualekake. Yen sampeyan pengin kerja ing lapangan minyak lan gas, sampeyan kudu ngliwati sawetara langkah, sing paling akeh babagan entuk kualifikasi lan lulus sawetara ujian sadurunge bisa nglamar.

Pakaryan minyak lan gas duwe hierarki pambayaran gumantung saka panjaluk kerja lan kepiye relevan ing industri kasebut. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, dheweke macem-macem kesempatan kerja ing sektor minyak kanggo insinyur, administrasi bisnis, lan akuntan finansial.

web:  Carane Njaluk Proyek Jauh ing Luar Negeri saka Nigeria 

web: Perusahaan minyak mbayar paling dhuwur ing Nigeria

Carane njaluk proyek lenga lan gas

15 proyek paling apik ing produksi minyak & gas

Yen sampeyan nggoleki proyek kanthi bayaran dhuwur ing industri minyak lan gas, ana akeh sing kasedhiya. Industri minyak lan gas bisa uga duwe kontribusi GDP paling dhuwur. Ngomong ora ana dhuwit ing lapangan iku factoid. Nyatane, iki minangka salah sawijining industri kanthi gaji paling dhuwur kanggo karyawan amarga penghasilan sing akeh banget. Umume negara sing duwe industri prodhuksi minyak duwe buruh minangka wong sing paling dibayar lan dihormati ing masyarakat.

Sawetara proyek sing dibayar paling dhuwur ing industri minyak lan gas yaiku kaya ing ngisor iki kanthi tugas utama lan paket gaji.

1. Operator Lease Purchase

Pakaryan kanthi bayaran paling dhuwur yaiku Operator Lease Purchase

Operator tuku Lease minangka wong paling gedhe ing industri minyak lan gas amarga entuk gaji paling dhuwur. Iki minangka sawetara perantara sing tanggung jawab kanggo keamanan minyak lan gas sing diangkut saka papan pengeboran menyang situs pangolahan lan banjur menyang stasiun komersial sing disimpen lan didol.

Dheweke mriksa lan ngawasi kendharaan sing ngirimake kanggo karusakan, retak, utawa cacat liyane sing bisa ngganggu transportasi produk minyak bumi. Dheweke uga mriksa lan bisa njupuk peralatan pengeboran kanggo ndandani.

Posisi operator tuku sewa mbutuhake sampeyan duwe kualifikasi tartamtu. Kanggo nduweni kualifikasi kanggo nglamar proyek iki, sampeyan kudu duwe paling ora gelar sarjana utawa diploma sekolah menengah lan kawruh mekanik lanjutan. Dheweke entuk gaji taunan rata-rata $ 101,625.

2. Pangurus kapal

Lowongan manager kapal minyak lan gas

Pakar kasebut minangka buruh sing berpengalaman ing industri minyak lan gas. Dheweke ngawasi lan njamin keamanan pengeboran lepas pantai kanthi nglatih anggota kru lan ngawasi insinyur pengeboran supaya njamin keamanan lan pengeboran sing sampurna.

Kanggo nduweni kualifikasi kanggo posisi manajer kapal, sampeyan kudu duwe paling ora gelar sarjana ing ilmu nautika lan kursus pelatihan manajemen armada utawa lapangan liyane sing gegandhengan. Paket gaji kanggo para pekerja kasebut pancen nggumunake. Manajer kapal duwe gaji rata-rata $72,125 saben taun.

web: Sepuluh proyek paling apik kanggo ibu-ibu ing omah

3. Inggih Testers

Penguji sumur minangka ahli ing industri minyak lan gas sing tugase ngakses lan sinau sumur minyak kanggo njamin keamanan lan keseimbangan sumur minyak lan pipa sadurunge, sajrone, lan sawise kerja.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Dheweke tanggung jawab kanggo keamanan industri minyak kanthi ngevaluasi lan sinau nggunakake alat. Persyaratan pendidikan kanggo iki kalebu sertifikat diploma utawa GED lan pelatihan ing situs. Dheweke duwe gaji taunan $ 44,061.

web:  14 Skills Dhuwur Panjaluk Sing Bisa Mbantu Sampeyan Entuk Dhuwit Luwih

4. Engineers Kimia

Insinyur minyak lan gas kanthi bayaran paling dhuwur

Insinyur kimia ing sektor minyak lan gas minangka salah sawijining buruh sing paling dibayar. Dheweke tanggung jawab kanggo netepake lan nemtokake jinis lan jumlah bahan kimia sing digunakake kanggo ngowahi produk minyak dadi bahan sing migunani ing industri kasebut. 

Kabeh zat aditif sing digunakake ing minyak mentah lan petroleum kanggo ngowahi dadi bahan sing migunani ditindakake dening insinyur kimia kanthi kolaborasi karo insinyur profesional liyane. Kanggo nduweni kualifikasi minangka insinyur kimia ing industri minyak lan gas, sampeyan kudu duwe gelar sarjana ing lapangan utawa lapangan sing gegandhengan. Insinyur kimia ing industri minyak lan gas nampa penghasilan taunan udakara $63,844.

5. Operator Pabrik Gas

Operator pabrik gas minangka ahli ing industri minyak lan gas sing tugase nyebarake gas kanggo perusahaan sing nggunakake kompresor kanthi tekanan sing tetep. Dheweke minangka salah sawijining proyek minyak lan gas kanthi bayaran paling dhuwur ing donya.

Dheweke uga tanggung jawab kanggo distribusi gas menyang pabrik industri nggunakake papan kontrol lan peralatan semiotomatis kanggo proses kasebut.

iklan

iklan

Operator gas dianggep minangka salah sawijining proyek sing dibayar paling dhuwur ing industri minyak lan pasar tenaga kerja. Dheweke dibayar kira-kira $41,541 saben taun.

Kanggo nduweni kualifikasi minangka operator gas, sampeyan kudu nduweni kualifikasi pendidikan paling ora diploma sekolah menengah.

6. Penasehat HR

Penasihat HR minangka profesional ing industri minyak sing kerja utamane yaiku nggawe hubungan sing apik liwat ngrampungake lan ngawasi kerja ing antarane manajemen lan karyawan ing industri kasebut.

Dheweke uga nindakake investigasi karyawan, ngrampungake konflik, lan nganyari kabijakan perusahaan. Kanggo nduweni kualifikasi kanggo jabatan penasihat HR, sampeyan kudu duwe paling ora gelar sarjana ing sumber daya manusia lan utawa lapangan sing gegandhengan. Gaji taunan rata-rata udakara $72,174.

7. Wakil Penjualan

Perwakilan dodolan ing sektor minyak lan gas uga kalebu buruh sing paling dibayar ing industri kasebut. Dheweke kudu ngedol kabeh produk minyak bumi sing wis rampung menyang grosir lan pengecer.

Buruh ing lapangan iki kudu paling sethithik gelar sarjana ing lapangan utawa sing gegandhengan. Gaji taunan diringkesake kira-kira $65,196.

Uga Waca: Gagasan bisnis sing nguntungake kanggo pasangan

8. Ahli Geologi Petroleum

AtlanticRide
geologist lanang ing helem lan kaca tingal protèktif mriksa sampel saka Mineral njobo marang rock

Ahli geologi Petroleum minangka salah sawijining buruh sing misuwur ing industri minyak bumi sing tanggung jawab kanggo nemokake situs minyak bumi lan nemtokake jinis metode pengeboran sing ditrapake adhedhasar komposisi geologi situs kasebut. Sinau nggunakake akeh peralatan pengeboran lan mesin sing dirancang kanggo tujuan kasebut.

web:  Carane Nggawe Dhuwit ing College Tanpa Proyek

iklan

Syarat pendhidhikan kanggo proyek iki paling ora gelar sarjana ing geoscience lan bayarane apik tenan. Dheweke nampa gaji taunan udakara $70,578.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

9. Teknisi Pengeboran

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Antarane buruh sing paling penting ing industri minyak lan gas yaiku insinyur pengeboran. Dheweke tanggung jawab kanggo kabeh proses pengeboran wiwit wiwitan nganti pungkasan. Dheweke minangka salah sawijining insinyur paling profesional ing lapangan.

Syarat pendhidhikan kanggo kerja pengeboran ing industri minyak lan gas paling ora gelar sarjana ing lapangan lan sertifikasi negara sing bakal ditindakake. Dheweke uga minangka salah sawijining sing paling dianugerahi amarga umume entuk gaji taunan rata-rata $ 75,770 saben taun.

10. Pembalap Minyak Mentah

Pembalap minyak mentah tanggung jawab kanggo ngeterake lenga rampung utawa mentah menyang stasiun lan pengecer kanggo tujuan komersial nggunakake kendaraan lan tanker. Syarat pendidikan iki ora akeh. Kanggo bisa nglamar kerja dadi sopir minyak mentah, sampeyan kudu duwe sertifikat diploma sekolah menengah utawa GED. Kajaba iku, sampeyan kudu duwe pengalaman nyopir kendaraan komersial. Bayarane udakara $76,874 saben taun.

11. Manajer Akun Eksekutif

manajer akun eksekutif ing profesi minyak lan gas

Manajer akun eksekutif tanggung jawab kanggo nggawe rencana lan ngatur akun perusahaan. Dheweke uga tanggung jawab kanggo nindakake target penjualan lan mbantu njaga reputasi perusahaan liwat hubungan klien / pelanggan.

iklan

Kanggo nduweni kualifikasi kanggo proyek iki, sampeyan kudu duwe paling ora gelar sarjana ing akuntansi, manajemen bisnis, utawa lapangan sing gegandhengan karo dodolan. Gaji taunan udakara $77,099 saben taun.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

12. Direktur Operasi

Direktur operasi minangka salah sawijining bagean penting saka para pekerja ing industri minyak lan gas. Dheweke dadi pembuat keputusan ing perusahaan.

Dheweke diwajibake nindakake kabeh rencana perusahaan, kayata panyusunan anggaran, penjualan, lan negosiasi. Kanggo nduweni kualifikasi kanggo posisi kasebut, sampeyan kudu duwe paling ora gelar sarjana ing administrasi bisnis. Gaji taunan $ 92,542.

13. Direktur Teknik

Direktur teknis uga kalebu wong lanang paling gedhe ing industri minyak lan gas kanthi gaji sing apik. Dheweke tanggung jawab kanggo ngawasi tim pengeboran, manajer proyek, lan insinyur liyane ing perusahaan kasebut. Dheweke ngrancang lan nggawe rekomendasi lan strategi kanggo perusahaan.

Individu ing lapangan iki kudu paling sethithik gelar sarjana ing administrasi bisnis utawa lapangan liyane sing gegandhengan kanggo nduweni kualifikasi. Gaji taunan udakara $100,323.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar