13 Pakaryan kanthi bayaran paling dhuwur ing produksi minyak & gas

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Sektor minyak lan gas minangka salah sawijining industri paling gedhe ing donya. Ana macem-macem macem-macem ing lapangan kanthi cara sing akeh kesempatan kerja lan nguntungake. Mesthi lenga lan gas minangka salah sawijining sumber energi sing paling penting ing donya amarga minangka sumber energi ing donya kayata mobil lan pabrik sing nggunakake ekstrak minyak mentah.

Nalika jagad saya mundhak, efek industri minyak lan gas mundhak amarga akeh peralatan teknologi sing digunakake ing kekuwatan adhedhasar energi sing didorong saka produk minyak.

iklan

Ora kanggo sebutno GDP taunan nyumbang kanggo akeh negara sing duwe. Kanggo sawetara negara, sumber penghasilan utama yaiku dhuwit sing didorong saka eksplorasi minyak. Nalika umume negara sing ngimpor minyak, akeh negara sing sugih banget. Kanthi statistik ing donya, umume negara prodhuksi minyak paling gedhe asale saka bawana Asia lan sawetara uga saka Eropa lan Afrika.

Miturut statista, konsumsi lenga ing donya kanggo taun 2021 yaiku 91 milyar barel saben dina lan samesthine bakal ngluwihi 105 milyar barel saben dina ing taun 2026. Perkiraan statistik uga nuduhake yen saka konsumsi energi ing donya, lenga lan gas minangka persentase paling dhuwur ing donya. sing nduwe sekitar 32% konsumsi energi kanggo Eropa lan Asia. Kanggo Amerika Utara, kira-kira 40% saka energi lan nganti 41% kanggo Afrika. Ing sisih kidul konsumsi energi kira-kira 44% lan 53% kanggo Timur Tengah.

Dheweke dadi akeh kesempatan karir ing sektor kasebut kanggo meh kabeh lapangan. Industri minyak kerja bebarengan karo lapangan liyane kayata keuangan, ekonomi lan akeh karya teknik sing ditindakake dening personel sing mumpuni. Yen sampeyan nggoleki kesempatan karir ing lapangan iki, sampeyan bakal bisa ngliwati sawetara langkah sing biasane cenderung kualifikasi supaya bisa layak.

Pakaryan minyak lan gas duwe hierarki pambayaran gumantung saka panjaluk kerja lan kepiye relevan ing industri kasebut. Kaya kasebut ing ndhuwur, lagi macem-macem kesempatan kerja ing sektor minyak kanggo insinyur, administrasi bisnis lan akuntan finansial.

web: Perusahaan minyak mbayar paling dhuwur ing Nigeria

Carane njaluk proyek lenga lan gas

15 proyek paling apik ing produksi minyak & gas

Yen sampeyan nggoleki proyek kanthi bayaran dhuwur ing industri minyak lan gas, akeh sing kasedhiya. Industri minyak lan gas bisa uga duwe kontribusi GDP paling dhuwur. Ngomong ora ana dhuwit ing lapangan iku factoid. Nyatane, iku salah siji saka industri karo gaji paling dhuwur kanggo karyawan amarga income booming ing. Umume negara sing duwe industri prodhuksi minyak duwe buruh minangka wong sing paling dibayar lan dihormati ing masyarakat.

Sawetara proyek sing dibayar paling dhuwur ing industri minyak lan gas yaiku kaya ing ngisor iki kanthi tugas utama lan paket gaji.

1. Operator Lease Purchase

Pakaryan kanthi bayaran paling dhuwur yaiku Operator Lease Purchase

Operator tuku Lease minangka wong paling gedhe ing industri minyak lan gas amarga entuk gaji paling dhuwur. Iki minangka salah sawijining perantara sing tanggung jawab kanggo keamanan minyak lan gas sing diangkut saka papan pengeboran menyang situs pangolahan lan banjur menyang stasiun komersial sing disimpen lan didol.

Dheweke mriksa lan ngawasi kendharaan sing ngirimake kanggo kerusakan, retak utawa cacat sing bisa ngganggu transportasi produk minyak bumi. Dheweke uga mriksa lan njupuk peralatan pengeboran kanggo ndandani.

Posisi operator tuku sewa mbutuhake sampeyan duwe kualifikasi tartamtu. Kanggo nduweni kualifikasi kanggo nglamar proyek iki, sampeyan kudu duwe paling ora gelar sarjana utawa diploma sekolah menengah lan kawruh mekanik lanjutan. Dheweke entuk gaji taunan rata-rata $101,625.

2. Pangurus kapal

Lowongan manager kapal minyak lan gas

Pakar kasebut minangka buruh sing berpengalaman ing industri minyak lan gas. Dheweke ngawasi lan njamin keamanan pengeboran lepas pantai kanthi nglatih anggota kru lan ngawasi insinyur pengeboran supaya njamin keamanan lan pengeboran sing sampurna.

Kanggo nduweni kualifikasi kanggo posisi manajer Kapal, sampeyan kudu duwe paling ora gelar sarjana ing ilmu kelautan lan kursus pelatihan manajemen armada utawa lapangan liyane sing gegandhengan. Bungkusan gaji kanggo para pegawe iki akeh banget. Manajer kapal duwe gaji rata-rata $72,125 saben taun.

web: Sepuluh proyek paling apik kanggo ibu-ibu ing omah

3. Inggih Testers

Penguji sumur minangka ahli ing industri minyak lan gas sing tugase ngakses lan sinau sumur minyak kanggo njamin keamanan lan keseimbangan sumur minyak lan pipa sadurunge, sajrone lan sawise kerja.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Dheweke tanggung jawab kanggo keamanan industri minyak kanthi ngevaluasi lan sinau nggunakake alat. Persyaratan pendidikan kanggo iki kalebu sertifikat diploma utawa GED lan pelatihan ing situs. Dheweke duwe gaji taunan $44,061.

4. Engineers Kimia

Insinyur minyak lan gas kanthi bayaran paling dhuwur

Insinyur kimia ing sektor minyak lan gas minangka salah sawijining buruh sing paling dibayar. Dheweke tanggung jawab kanggo netepake lan nemtokake jinis lan jumlah bahan kimia sing digunakake kanggo ngowahi produk minyak dadi bahan sing migunani ing industri kasebut. 

Kabeh zat aditif sing digunakake ing minyak mentah lan petroleum kanggo ngowahi dadi bahan sing migunani ditindakake dening insinyur kimia kanthi kolaborasi karo insinyur profesional liyane. Kanggo nduweni kualifikasi minangka insinyur kimia ing industri minyak lan gas, sampeyan kudu duwe gelar sarjana ing lapangan utawa lapangan sing gegandhengan. Insinyur kimia ing industri minyak lan gas nampa penghasilan taunan udakara $63,844.

5. Operator Pabrik Gas

Operator pabrik gas minangka ahli ing industri minyak lan gas sing tugase nyebarake gas kanggo perusahaan sing nggunakake kompresor kanthi tekanan sing tetep. Dheweke minangka salah sawijining proyek minyak lan gas kanthi bayaran paling dhuwur ing donya.

Dheweke uga tanggung jawab kanggo distribusi gas menyang pabrik industri nggunakake papan kontrol lan peralatan semiotomatis kanggo proses kasebut.

iklan

iklan

Operator gas dianggep minangka salah sawijining proyek sing dibayar paling dhuwur ing industri minyak lan pasar tenaga kerja. Dheweke dibayar kira-kira $41,541 saben taun.

Kanggo nduweni kualifikasi minangka operator gas, sampeyan kudu nduweni kualifikasi pendidikan paling ora diploma sekolah menengah.

6. Penasehat HR

Penasihat HR minangka profesional ing industri minyak sing kerja utamane yaiku nggawe hubungan sing apik liwat ngrampungake lan ngawasi kerja ing antarane manajemen lan karyawan ing industri kasebut.

Dheweke uga nindakake investigasi karyawan, ngrampungake konflik lan nganyari kabijakan perusahaan. Kanggo nduweni kualifikasi kanggo jabatan penasihat HR, sampeyan kudu duwe paling ora gelar sarjana ing sumber daya manusia lan utawa lapangan sing gegandhengan. Gaji taunan rata-rata udakara $72,174.

7. Wakil Penjualan

Perwakilan dodolan ing sektor minyak lan gas uga kalebu buruh sing paling dibayar ing industri kasebut. Dheweke kudu ngedol kabeh produk minyak bumi sing wis rampung menyang grosir lan pengecer.

Buruh ing lapangan iki kudu paling sethithik gelar sarjana ing lapangan utawa sing ana gandhengane. Gaji taunan kasebut disimpulake kira-kira $65,196.

Uga Waca: Gagasan bisnis sing nguntungake kanggo pasangan

8. Ahli Geologi Petroleum

geologist lanang ing helem lan kaca tingal protèktif mriksa sampel saka Mineral njobo marang rock

Ahli geologi Petroleum minangka salah sawijining buruh sing misuwur ing industri minyak bumi sing tanggung jawab kanggo nemokake situs minyak bumi lan nemtokake jinis metode pengeboran sing ditrapake adhedhasar komposisi geologi situs kasebut. Sinau nggunakake akeh peralatan pengeboran lan mesin sing dirancang kanggo iku.

iklan

Syarat pendhidhikan kanggo proyek iki paling ora gelar sarjana ing geoscience lan bayarane apik tenan. Dheweke nampa gaji taunan udakara $70,578.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

9. Teknisi Pengeboran

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Antarane buruh sing paling penting ing industri minyak lan gas yaiku insinyur pengeboran. Dheweke tanggung jawab kanggo kabeh proses pengeboran wiwit wiwitan nganti pungkasan. Dheweke minangka salah sawijining insinyur paling profesional ing lapangan.

Syarat pendhidhikan kanggo kerja pengeboran ing industri minyak lan gas paling ora gelar sarjana ing lapangan lan sertifikasi negara sing bakal ditindakake. Dheweke uga minangka salah sawijining sing paling dianugerahi amarga umume entuk gaji taunan rata-rata $ 75,770 saben taun.

10. Pembalap Minyak Mentah

Pembalap minyak mentah tanggung jawab kanggo ngeterake lenga rampung utawa mentah menyang stasiun lan pengecer kanggo tujuan komersial nggunakake kendaraan lan tanker. Syarat pendidikan iki ora akeh. Kanggo bisa nglamar kerja sopir minyak mentah, sampeyan kudu duwe sertifikat diploma SMA utawa GED. Kajaba iku, sampeyan kudu duwe pengalaman nyopir kendaraan komersial. Dheweke mbayar kira-kira $76,874 saben taun.

11. Manajer Akun Eksekutif

manajer akun eksekutif ing profesi minyak lan gas

Manajer akun eksekutif tanggung jawab kanggo nggawe rencana lan ngatur akun perusahaan. Dheweke uga tanggung jawab kanggo nindakake target penjualan lan mbantu njaga reputasi perusahaan liwat hubungan klien / pelanggan.

iklan

Kanggo nduweni kualifikasi kanggo proyek iki, sampeyan kudu duwe paling ora gelar sarjana ing akuntansi, manajemen bisnis lan lapangan sing gegandhengan karo dodolan. Gaji taunan udakara $77,099 saben taun.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

12. Direktur Operasi

Direktur operasi minangka salah sawijining bagean penting para pekerja ing industri minyak lan gas. Dheweke dadi pembuat keputusan ing perusahaan.

Dheweke diwajibake nindakake kabeh rencana perusahaan sing tepat kayata nyusun anggaran, penjualan lan negosiasi. Kanggo nduweni kualifikasi kanggo posisi kasebut, sampeyan kudu duwe paling ora gelar sarjana ing administrasi bisnis. Gaji taunan yaiku $92,542.

13. Direktur Teknik

Direktur teknis uga kalebu wong paling gedhe ing industri minyak lan gas kanthi gaji sing apik. Dheweke tanggung jawab kanggo ngawasi tim pengeboran, manajer proyek lan insinyur liyane ing perusahaan kasebut. Dheweke ngrancang lan nggawe rekomendasi lan strategi kanggo perusahaan.

Individu ing lapangan iki kudu paling sethithik gelar sarjana ing administrasi bisnis utawa lapangan liyane sing gegandhengan kanggo nduweni kualifikasi. Gaji taunan udakara $100,323.


Nyebar katresnan

2 pikirane babagan "13 proyek sing paling dhuwur ing produksi minyak & gas"

Ninggalake Komentar