15 omah paling larang ing Kanada lan sing nduweni

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Temenan, omah paling larang ing Kanada ana ing provinsi British Columbia, Ontario lan Vancouver. Nyatane, omah gedhong paling mewah ing Kanada yaiku ing wilayah Oakville.

Kanggo miwiti, Kanada tanpa mangu-mangu minangka salah sawijining negara paling apik ing donya kanthi lingkungan sing tenang. Negara kasebut minangka negara sing kepenak.

iklan

Ing kasunyatan, negara stands metu antarane liyane saka donya nalika nerangake faktor kaya kualitas urip, imbangan antarane karya lan urip, etc. Negara wis ngandika apik banget ing wilayah kasebut.

Malah, minangka salah sawijining negara ing jagad kanthi tingkat kejahatan sing sithik, pendhidhikan sing apik lan berkualitas, lingkungan sing tenang karo wong sing ramah, lan liya-liyane.

Nanging, minangka menarik minangka negara iki, ajining diri apik lagi kena pengaruh dening imbalances mboten umum ing sektor real-estate.

15 omah gedhong paling mewah ing Kanada

Faktor kayata tes stres hipotek lan liya-liyane bisa uga nyebabake pendinginan pasar omah Kanada rada sithik.

Nanging, siji isih bisa ngimpi lan fantasi babagan apa sing bisa ditindakake karo salah siji saka 15 omah paling larang ing Kanada saiki.

Sawetara omah iki minangka omah gedhong; sawetara duwe helipads alam, nanging kabeh 15 omah mewah duwe siji bab: yuta dolar worth lan regane.

Omah gedhong paling larang ing Kanada lan sing nduweni

Ndhuwur 15 Omah Paling Larang ing Kanada

Sadurunge entuk modal ing omah, luwih becik sampeyan mbayar utang lan mesthekake yen masa depan anak-anak sampeyan dijaga kanthi apik.

Sawise kabeh rampung, kenapa ora, sampeyan kaya pemilik omah mewah liyane uga butuh perawatan. Lan omah anyar sing apik karo kabeh fasilitas estetis bakal ditindakake.

Nanging, sampeyan kudu ngerti manawa sawetara omah sing larang iki didol ing pasar real estate, lan sawetara kanggo preian.

Dadi, yen sampeyan pengin mlebu pasar real estate kanggo entuk omah, iki dhaptar lengkap omah sing paling larang ing Kanada sing bakal diarepake:

1. Chelster Hall, Oakville, Ontario

Omah paling larang ing Kanada dumunung ing Oakville, Ontario. Ora ana keraguan babagan iki. Mbok menawa, ing wektu nyusun publikasi iki.

Omah gedhong pedesaan gaya Jacobean sing gedhe, sing didaftarake dening akeh makelar minangka omah gedhong paling mewah lan omah sing larang ing negara kasebut.

Properti mega iki cedhak banget karo rapper populer, omah gedhong Drake lan gosip duweke Ann Kaplan. Omah iki uga duwe jeneng dhewe, diarani Chelster Hall.

Omah paling larang ing Kanada

Chelster Hall duwe luwih saka cukup papan kanggo emit comfort - malah kanggo kulawarga lengkap. Iki dilengkapi enem kamar turu, 13 jedhing lan 42 parkir.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Yen sampeyan kudu ndeleng properti iki saka tlaga Ontario 'Gold Coast', mula bakal katon kaya-kaya dibangun ing sekitar abad kaping 19. Nanging nyatane, omah gedhong mewah iki rampung ing taun 2006.

Balai Chelster duwe foyer gedhe, pasangan karo tangga spiral kayu sing apik. Ing lantai utama bangunan, ana perpustakaan rong tingkat.

Kajaba iku, ana ruang makan meja 16 kursi, lampu gantung, lan perapian kanthi cetakan estetis.

Ing Ndhuwur dilengkapi limang kamar turu sing mewah, kamar mandi en-suite pribadi, lemari sing wiyar, lan liya-liyane.

Kajaba iku, aula Chelster duwe fasilitas hiburan sing apik banget kalebu bioskop lengkap, ruangan kolam renang sing apik tenan, gym, lorong bowling sing apik ing ruang paling ngisor, lapangan tenis, lsp.

iklan

iklan

Kabeh ing kabeh, omah gedhong paling larang iki ing Kanada wis rega wiwitan worth $ 65 yuta kadhangkala ing 2016. Nanging wis asil saka imbalances ing real estate, wis ilang $ 7 yuta Nilai liwat taun.

2. Belmont Estate, Vancouver

Omah liyane sing larang regane larang ing Kanada bisa ditemokake ing Belmont Estate.

Omah liyane sing larang regane larang ing Kanada bisa ditemokake ing Belmont Estate. Omah kasebut regane $ 58,000,000.

Omah kasebut kadhaptar kanggo adol, lan sing bakal tuku bisa mbantu lan ngunjungi papan kasebut kanggo mriksa barang-barang kasebut.

Bangunan iki nduweni limang kamar turu kanthi pemandangan Samudra Pasifik sing apik banget lan langit Vancouver sing kuwat.

Kajaba iku, tanah 1.28 hektar properti mega kalebu grojogan watu, kamar mandi lengkap, "langit-langit soaring", lsp.

Apa maneh, Belmont Estate uga duwe bale gedhe sing nggumunake sing diklaim dening Realtors dimainake dening sawetara seniman lan musisi kelas donya.

3. $ 39,980,000 - British Columbia

Iki omah paling larang ing British Columbia lan salah siji sing paling mewah ing kabèh

Iki omah paling larang ing British Columbia lan salah siji sing paling mewah ing kabeh Kanada.

Omah isih munggah for sale online lan rega listing miturut Dailyhawker yaiku $ 39.98 yuta.

iklan

Fitur kasebut kalebu pitung kamar turu sing dilengkapi akuarium, gudang anggur, kolam renang, lan gym.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

4. 1243 Chartwell Place, West Vancouver

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kemewahan Vancouver Kulon iki dibangun ing taun 1985 nanging entuk renovasi sing akeh lan apik ing taun 2017.

Omah gedhong mewah ing Kanada

Omah utama duwe kamar biliar, kolam renang njero ruangan, sauna, kantor, ruangan media, lan gudang anggur. Regane $39.9 yuta.

5. Omah no. 68, The Bridle Path, Toronto

house mewah iki rego duwe worth $ 39.5 mayuta-yuta.

Senajan larang regane omah iki, durung duwe jeneng amarga wis didol. Pemilik anyar bisa menehi jeneng apa wae.

Kanggo kita, iku bisa diterangake minangka "Behemot Cilik". Yen dikira-kira, omah mewah kasebut regane $ 39.5 yuta.

6. Penthouse 2 - West Cordova Street, Vancouver

Penthouse 2 - West Cordova Street, Vancouver minangka salah sawijining omah sing paling larang ing Kanada

iklan

Minangka salah sawijining omah paling larang ing Kanada, Penthouse 2 iki dumunung ing dalan West Cordova, Vancouver.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Wiwitane, bangunan mewah iki kadhaptar kanggo didol kanthi rega $58. Nanging wis kejiret munggah ing kekacoan real estate Canadian, wis dropped kanggo $38.4 mayuta-yuta.

Omah raksasa iki duwe papat kamar turu kanthi patang kamar mandi, langit-langit 20 kaki sing dhuwur, pitung garasi pribadi lan liya-liyane.

7. Real Life Downton Abbey, Montreal

Real Life Downton Abbey, Montreal

Properti iki minangka salah sawijining omah paling larang ing Montreal sing didol ing wulan Februari. Label rega banjur $ 29.5 yuta.

Omah kasebut nduwe 10 kamar turu lan dilengkapi wolung kamar mandi sing dilengkapi kanthi apik. Omah lenggah, mulyo, ing meh rong hektar tanah.

iklan

Pemilik masa depan properti mega iki kanthi bangga bakal nyebat "Downton Abbey" sing nyata, sanajan lucu.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nanging, omah kasebut diarani dibangun dening JW McConnell, arsitek terkenal sing duwe sejarah bisnis karo Rockefeller tanggal 1924.

8. Fawn Bluff Cove, Kepulauan liyane SM

Kanthi $ 28.8 yuta, ora ana sing ngalang-alangi sampeyan duwe omah sing apik iki kanthi impen balok sing diselehake ing 340 hektar.

Omah paling larang ing Kanada

Secara informatif, Fawn Bluff Cove saiki dipasarake dening makelar minangka "mundur Kanada sing asli."

Mesthine, omah kasebut duwe tlaga pribadi sing diisi trout pelangi, Wisma, Pondok Pendiri, Pondok Lake, kamar staf kanggo karyawan favorit, lsp.

9. $ 21,990,000 Luxury house in Ontario

iklan

Omah larang ing Kanada iki dumunung ing Ontario. Nyatane, omah gedhong kasebut minangka salah sawijining sing paling mewah kanthi rega $ 21.99 yuta.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kanthi rega sing dijaluk iki, pemilik sing begja bakal entuk kolam renang njero ruangan, pirang-pirang pawon, teater omah, lift, lan liya-liyane.

10. The Bridle Path, Toronto

Kajaba iku, ana omah liyane sing nggumunake lan salah sawijining omah sing paling larang ing Kanada dumunung ing Bridle Path, Toronto. Omah kasebut regane $ 19,800,000 nalika dikira.

Iki minangka salah sawijining omah sing paling nggumunake ing Kanada amarga arsitektur kaca kontemporer mesthi bakal narik perhatian sapa wae wiwit wiwitan.

Permata mburi sing diilhami Asia nduweni fitur teknik sing apik banget. Wis pasangan tembok kaca 32-mlaku-dawa karo lawang ngusapake sing nahan njobo bebarengan karo njero, saéngga menehi imbangan sampurna lan tranquil.

11. $ 18,800,000 - Kabeh Desa Quebec

iklan

Yen omah gedhong mewah ora cukup, kabeh peternakan utawa luwih desa didol ing Quebec. Properti $ 18.8 yuta kasebut nduweni pantai dhewe, omah sing apik banget, gereja sing diowahi dadi omah, rong sekolah lawas, lan sawetara bangunan aksesoris liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

12. Omah no. 489 Lakeshore Rd., Oakville

Omah no. 489 Lakeshore Rd., Oakville

Omah sing apik iki wis didol kanthi rega $ 17 yuta. Sanajan omah kasebut durung ana jeneng, bisa uga diarani minangka "karya agung neoklasik lan aksesibilitas".

Alasane yaiku omah kasebut mung minangka karya seni lan dibangun dening Ferris Rafauli ing taun 2009. Properti kasebut duwe limang kamar turu lan dilengkapi enem jedhing.

Lan ana tambahan rong kamar bubuk, kanggo boot, blumbang njero ruangan, telung pawon, gudang anggur, spa, gym, lsp.

13. Villa Florentine, The Gore Road, Caledon

Nanging omah mewah liyane kanthi fasilitas ekuestrian, tlaga pribadi, spa, kolam renang tlaga lan liya-liyane. Kanthi $16 yuta, properti sing diilhami Eropa iki bisa dadi duweke sampeyan.

14. Ritzy House, 4901-50 Yorkville Ave., Toronto

iklan

Omah mewah iki saiki uga ora duwe jeneng lan pemilik. Wis regane lan kira-kira duweni regane $ 15,900,000 yuta.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

15. House 102 ing Crescent Rd., Calgary

Omah sing unik sing didaftar ing $10,888,888. Dumunung ing 102 Crescent Road NW ing Calgary.

Omah kasebut duwe kabeh fitur kemewahan sing cocog karo drool sing bakal dikarepake. Kemewahan kasebut kalebu ruangan media, gym, gudang anggur, dek pribadi, lsp.

Kaget, omah iki wiwitane diduweni dening mantan CEO Shaw Communications, almarhum Jim Shaw.

kesimpulan

iklan

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, sektor real estate Kanada ana ing ketidakseimbangan sing ora umum. Nanging, kita bisa nglacak omah sing paling larang ing Kanada saiki.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki


Nyebar katresnan

1 mikir babagan "15 omah paling larang ing Kanada lan sing duwe"

Ninggalake Komentar