13 Negara Eropa sing Bisa Digawe

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Peradaban modern diwiwiti saka negara-negara Eropa. Sampeyan bisa mikir babagan peradaban Yunani, Kakaisaran Romawi lan peradaban Inggris. Kabeh negara ing Eropah. Ora kaget yen akeh negara ing jagad iki dijajah dening negara Eropa.

Siji bab sing bisa ditemtokake yaiku Eropa minangka bawana sing paling maju ing saindenging jagad. Dheweke pancen duwe sing paling apik saka apa sing kudu diwenehake urip. Kemajuan teknologine apik banget lan ekonomine relatif stabil.

iklan

Kanggo nutup kabeh, sawetara negara Eropa iki cukup reseptif marang para imigran lan wong Nigeria nggawe ing negara kasebut. Iku cukup prasaja.

Ana akeh alasan wong nggawe ing Eropa. Mesthi sampeyan ngerti manawa dheweke luwih apik tinimbang Nigeria lan umume negara-negara Afrika. Nigerians sing wis nandhang sangsara ing ekonomi ala kita cenderung kanggo nggawe gampang ana, kanggo alasan sing jelas. Nanging iki kiriman kanggo dina liyane.

Nalika lagi sinau, dheweke metu kanthi warna sing apik, sinau babagan teknologi kanthi gampang lan apik banget ing bisnis. Malah nalika lagi nindakake sawetara iker-iker rasukan biru lan kasar, padha unggul ing.

Ya, kita ora kasengsem ngandhani sampeyan babagan alasan wong-wong nggawe ing negara-negara Eropa amarga aku yakin sampeyan wis ngerti. Apa sing arep kita lakoni yaiku nuduhake negara-negara sing bakal luwih gampang nampa sampeyan lan negara-negara sing bisa nggawe sampeyan. Pilihan kanggo pindhah menyang negara kasebut bakal gumantung sampeyan lan agen sampeyan.

Minangka wong sing mung metu saka negara kanggo rame, iku bakal salah kanggo pindhah menyang kutha utawa negara sing larang banget. Dadi, njupuk negara sing ora banget flamboyan bakal dadi pilihan sing luwih apik.

Inggih, kita wis ngandika cukup, yen sampeyan pengin njupuk hustle kanggo Eropah, punika dhaptar negara Eropah sing bisa mbantu kanggo nggayuh impen.

Sampeyan Bisa uga Kaya: Top 10 Holiday Paket Company in Nigeria

Negara-negara Eropa Terjangkau Sampeyan Bisa Njupuk Hustle Panjenengan

1. Polandia

Kanggo penyayang bal-balan ing dasawarsa pungkasan, nyebutake Polandia ngelingake siji jeneng, Robert Lewandoski, penyerang Bayern Munchen. Iki minangka negara sing apik banget lan sampeyan bisa yakin manawa nawakake sing paling apik sing dibutuhake kanggo urip. Adoh saka mupangat ekonomi sing bakal kita deleng maneh, menehi akeh keuntungan liyane.

Negara kasebut sugih budaya lan bakal nggawa barang sing menarik kanggo para penyayang ruangan. Yen sampeyan seneng hiking, negara iki nyedhiyakake sampeyan kanthi tepat. Sampeyan uga bisa ngunjungi Krakow lan Warsaw sing minangka situs bersejarah.

Yen sampeyan ninggalake Nigeria menyang Eropa, sampeyan kudu dadi lelungan anggaran sing tegese sampeyan butuh negara kaya Polandia. Mata uang lokal kasebut diarani Zloty Polandia lan bisa diowahi dadi dolar. Sampeyan bisa mriksa konversi kene; xe.com. Ayo katon ing risak saka apa sing mbokmenawa bakal perlu nganti sampeyan stabil Tetep lan kanthong.

Biaya rata-rata panganan sing bakal dipangan saben dina kira-kira 5-10 dolar. Sing muni normal. Anggaran saben dina kira-kira 25-35 dolar lan Akomodasi bakal regane udakara 14-18 dolar. Ngenteni jinis karya sing sampeyan lakoni, sampeyan kudu entuk udakara 150-300 dolar saben dina. Cukup kanggo nangani anggaran sampeyan.

Sampeyan bisa uga kaya Syarat Visa Jerman kanggo warga Nigeria ing 2022.

2. Lituania

Salah sawijining papan sing murah sing bisa ditindakake yaiku Lithuania. Panganan sing oke lan terjangkau lan akeh atraksi sisih. Sampeyan bisa camp ing Curonian Spit yen sampeyan pengin camp. Kajaba iku, sampeyan bisa seneng-seneng ing gumuk pasir sing gabung karo Segara Baltik. Warga sing apik sampeyan bisa duwe wektu sing apik ing pondokan ing Nida.

Aspek sing paling apik kanggo pindhah menyang Lithuania yaiku dumunung ing Eropa Wétan lan kabeh disambungake kanthi transportasi darat lan lelungan kasebut bakal larang banget. Umume negara tanggane uga murah. Anggaran panganan kanggo Lithuania yaiku 10-15 dolar saben dina, akomodasi bakal biaya 16-20 dolar saben dina, lan anggaran saben dina kira-kira 30-40 dolar.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Mata uang lokal yaiku Euro. Sampeyan bisa mriksa konversi kene; xe.com. Yen sampeyan pengin hustle ing budget, sampeyan bisa nyoba metu negara iki.

https://wikitravel.org/en/Lithuania bakal menehi informasi luwih lengkap babagan carane ngunjungi lan manggon ing negara.

3. Rumania

Negara iki nggunakake Leu Romania minangka lokal mata uang lan iku negara mirah kanggo manggon ing. Sampeyan bisa mriksa konversi kene; xe.com. Ana akeh alasan sampeyan pengin njupuk hustle menyang Romania. Kanggo siji, iku janji nightlife lan ana dadi akeh macem panggonan kanggo ngunjungi ing wayah awan.

Kanggo sing pengin nandur modal ing pertambangan, ing Tambang Garam Turda sing dibukak ing taun 1990-an bakal menehi sampeyan kesempatan bisnis sing apik. Kajaba iku, sampeyan bisa nangani sawetara bisnis liyane utawa proyek kasar kanggo entuk dhuwit sing cukup. Aja lali yen urip ing kono relatif murah. Anggaran panganan rata-rata sampeyan yaiku 10-15 dolar saben dina, akomodasi uga 10-15 dolar saben wengi, lan anggaran saben dina kira-kira 40-50 dolar saben dina.

Kanggo ngunjungi Romania, mriksa metu https://wikitravel.org/en/Romania kanggo informasi luwih lengkap.

iklan

4. Hongaria

iklan

Apa sampeyan wis krungu babagan Budapest? Sampeyan bisa ndeleng minangka salah siji panggonan paling terjangkau ing Eropah. Nalika nggoleki negara-negara Eropa sing bisa ditindakake, sampeyan kudu nyoba Hongaria. Nalika Budapest minangka papan sing kudu ditindakake, sampeyan uga kudu ngerti manawa Hongaria ora mung Budapest.

Sampeyan uga bisa nginep ing Drebecen utawa kutha-kutha liyane ing Hongaria sing bisa uga ora eksotis kaya Budapest nanging nawakake akomodasi lan panganan sing luwih murah. Padha uga diberkahi karo panggonan kanggo njelajah kaya Budapest.

Mata uang lokal yaiku Forint Hungaria. Sampeyan bisa mriksa konversi kene; xe.com. Sampeyan bisa entuk panganan kanthi rata-rata 15 dolar saben dina. Kajaba iku, sampeyan bisa nampung 20-25 dolar saben wengi lan pangeluaran anggaran saben dina ora ngluwihi 35-50 dolar saben dina.

Dolan maring https://hellohungary.com/ kanggo informasi luwih lengkap babagan cara ngunjungi Hongaria utawa entuk informasi luwih lengkap babagan negara kasebut.

Hongaria: negara Eropah kanggo njupuk hustle kanggo

5. Slowakia

Negara Eropah iki wewatesan karo Polandia, Ukraina, Hongaria, Austria lan Republik Ceko. Ing sisih lor ana Polandia, Ukraina ing sisih wétan, Hongaria ing sisih kidul, Austria ing sisih kulon lan Republik Ceko ing sisih lor-kulon. Iki minangka negara pegunungan kanthi luwih saka 5 yuta jiwa. Ibukutha yaiku Bratislava.

Negara iki nawakake sampeyan tetep lan preian sing apik tenan yen sampeyan pengin ana ing kana. Ana akeh museum lan potongan arsitektur sing bisa dijelajahi. Sampeyan bisa nindakake bisnis bear lan anggur ing Slovakia amarga padha duwe sing ing turah mbrawah.

Perlu dicathet yen mata uang lokal yaiku Euro. Sampeyan bisa mriksa konversi kene; xe.com. Anggaran saben dinane ora luwih saka 10-15 dolar. Kanggo akomodasi, sampeyan bakal nglampahi udakara 20-25 dolar saben dina lan biaya anggaran saben dina kira-kira 35-40 dolar.

Yen sampeyan nggoleki Negara-negara Eropa sing murah, sampeyan kudu nyoba negara iki lan sampeyan bisa ngunjungi https://www.slovakia.com/ kanggo informasi luwih lengkap babagan negara kasebut.

iklan

Topik sing gegandhengan: 34 Negara Gratis Visa Kanggo Dikunjungi Warga Nigeria

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

6. Yunani

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Yunani iku sawijining negara Eropah sing dumunung ing sisih kidul lan kidul-wétan Eropah. Biyèné dikenal minangka Hellas. Ibukutha Yunani yaiku Athena lan kutha paling gedhe ing Yunani. Yunani misuwur minangka buaian peradaban modern uga para prajurit Spartan. Iku negara luwih saka 11 yuta wong. Batesan karo akeh negara Eropa kayata Albania, Makedonia, Bulgaria lan liya-liyane.

Bisa uga salah sawijining tujuan romantis ing Eropa. Yen sampeyan lagi lelungan anggaran utawa tetep anggaran ing Yunani, sampeyan ora bakal kuciwa. Ana akeh panggonan kanggo ngunjungi lan akeh karya sing kudu ditindakake.

Mata uang lokal yaiku Euro, mula ora dadi masalah. Sampeyan bisa mriksa konversi kene; xe.com. Kanggo feed, sampeyan butuh anggaran 12-18 dolar saben dina. Akomodasi sampeyan bakal regane udakara 25-30 dolar saben dina, lan biaya saben dina yen sampeyan kurang anggaran kudu udakara 45-60 dolar saben dina.

Kanggo ngerti luwih akeh babagan Yunani utawa ngunjungi Yunani, sampeyan kudu ngunjungi http://www.visitgreece.gr/.

Yunani: negara Eropah kanggo njupuk hustle kanggo

7. Bulgaria

iklan

Iki resmi dikenal minangka republik Bulgaria. Wis wewatesan karo sawetara negara; Serbia, Makedonia, Yunani lan Turki. Sofia minangka ibukutha Bulgaria lan uga kutha paling gedhe. Bulgaria resmi dadi 16th kutha paling gedhé ing Eropah lan ing 2011; iku wis liwat 7 yuta wong.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Yen sampeyan pengin njupuk hustle menyang Eropah, sampeyan bisa pindhah menyang Bulgaria amarga iku salah siji saka negara paling murah ing Eropah. Wis akeh panggonan menarik kayata Pagunungan Rila, Sunny Beach lan pesisir liyane, pitu Rila Lakes lan panggonan menarik liyane.

Kanggo feed, sampeyan kudu nglampahi babagan 5-10 dolar dina, mbayar udakara 10-15 dolar saben wengi kanggo akomodasi, lan anggaran saben dina kira-kira 20-30 dolar saben dina. Mata uang lokal yaiku Lev Bulgaria. Sampeyan bisa mriksa konversi kene; xe.com.

Dolan maring https://en.wikivoyage.org/wiki/Bulgaria kanggo pandhuan babagan cara menyang Bulgaria.

8. Ukraina

Ukraina dumunung ing Eropah Wétan. Pedunungé banget. Iku 32nd negara paling padhet ing donya kanthi populasi udakara 42.5 yuta jiwa. Kiev minangka ibukutha lan kutha paling gedhe. Dheweke nindakake Katulik Yunani lan Ortodoks Wétan minangka agama sing dominan. Ing babagan daratan, Ukraina minangka negara paling gedhe ing Eropa lan 46th negara paling gedhe ing donya.

iklan

Kanggo penyayang alam, ana akeh atmosfer sing ora bisa diterangake ing Ukraina sing bakal sampeyan nikmati. Sampeyan bisa ngunjungi Pagunungan Carpathian lan seneng-seneng. Sampeyan uga bakal ketemu karo warga lokal sing sambutan lan anget. Nanging, Ukraina wis resmi ditandhani minangka salah siji saka tujuan travel ora aman saka 2016. Yen aku dadi sampeyan, aku njupuk pancegahan ekstra.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Hryvnia Ukrainia minangka mata uang lokal. Sampeyan bisa mriksa konversi kene; xe.com. Regane kira-kira 3-5 dolar saben dina kanggo mangan, 10-15 dolar kanggo akomodasi normal saben wengi, lan umume, 30-40 dolar kanggo pengeluaran saben dina. Yen sampeyan pengin ngunjungi Ukraina, aku saranake sampeyan ndeleng https://en.wikivoyage.org/wiki/Ukraine kanggo informasi luwih lengkap.  

Waca uga: Papat panggonan paling apik tenan kanggo ndeleng ing New York

Ukraina: negara Eropah kanggo njupuk hustle kanggo

9. Kroasia

Finalis lan runner up Piala Dunia 2018 minangka negara sing kurang saka 5 yuta wong. Iki resmi dikenal minangka Republik Kroasia. Dumunung ing antarane Eropah Tengah lan Kidul-Wétan. Wewatesan karo Serbia ing sisih wétan, Bosnia lan Herzegovina lan Montenegro ing sisih kidul-wétan, Hongaria ing sisih lor-wétan lan Slovenia ing sisih lor-kulon.

Ibukutha negara lan kutha paling gedhé yaiku Zagreb. Padha dominan Katolik Roma. Ana akeh pusat atraksi; Lastovo kang bab taman alam paling enom, katedral ayu, Plitvice National Park lan Nightlife gedhe.

iklan

Kroasia nawakake papan kanggo urip sing apik lan bisnis sing apik. Mata uang lokal yaiku Kuna Kroasia. Sampeyan bisa mriksa konversi kene; xe.com. Sampeyan bakal entuk panganan sedina kanthi rata-rata 10-15 dolar saben dina, entuk akomodasi 20-45 dolar saben wengi lan mbuwang saben dina rata-rata 35-45 dolar.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Yen sampeyan pengin ngunjungi Kroasia utawa ngerti luwih akeh babagan Kroasia, sampeyan kudu ngunjungi https://croatia.hr/en-GB

10. Montenegro

Montenegro dumunung ing Eropah Tenggara. Iku wewatesan karo Bosnia lan Herzegovina, Serbia, Kosovo, Albania lan Kroasia. Kutha iki nduwèni populasi kurang saka siji yuta wong, 640,000 luwih tepat. Agama sing dominan yaiku Kristen Ortodoks. Podgorica minangka ibukutha lan kutha paling gedhe.

Salah sawijining papan sing paling menarik kanggo dikunjungi ing antarane Negara-negara Eropah iku Teluk Kotor lan uga wadi lan uga diakses kanggo lelungan lan turis. Akomodasi lan pakan ing kutha-kutha utama relatif terjangkau.

Mata uang lokal Montenegro yaiku Euro. Sampeyan bisa mriksa konversi kene; xe.com. Iku bakal biaya sampeyan bab 10-15 dollar kanggo dipakani saben dina, 10-15 dollar kanggo golek akomodasi saben wengi lan budget saben dina kanggo pangeluaran umum 30-45 dollar dina.

iklan

Kanggo luwih lengkap babagan Montenegro utawa sampeyan pengin ngunjungi negara kasebut, sampeyan kudu ngunjungi https://www.visit-montenegro.com/.  

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Montenegro: negara Eropah kanggo njupuk hustle kanggo

11. Portugal

Iki negara sajarah sing malah wis digawe luwih populer dening loro saka tokoh paling kacathet ing bal-balan saiki; Jose Mourinho lan Cristiano Ronaldo. Sampeyan bakal nemokake Portugal ing Penninsula Iberia sing dumunung ing Eropah Kulon Kidul. Batesan karo Samudra Atlantik lan Spanyol. Portugal minangka negara paling tuwa ing kabeh Semenanjung Iberia.

Elinga yen pedagang Portugis sing pertama sesambungan karo Nigeria lan minangka ekonomi sing apik kanggo sampeyan. Sampeyan bakal nemokake dipakani lan akomodasi larang regane saka negara liyane kita wis ngedika bab. Nanging, isih dadi salah sawijining negara Eropa sing paling murah. Ana akeh titik petualangan ing negara bersejarah iki. Algarve bakal rendhem sampeyan karo musik lan ana uga anggur gedhe.

Mata uang lokal yaiku Euros sing nggawe sampeyan gampang. Sampeyan bisa mriksa konversi kene; xe.com. Sampeyan bakal nglampahi 12-17 dolar kanggo dipakani saben dina rata-rata. Kanggo akomodasi, sampeyan bakal budget babagan 20-25 dolar dina. Umumé, pengeluaran anggaran saben dina kudu rata-rata udakara 45-60 dolar.

Yen sampeyan pengin ngunjungi Portugal utawa ngerti liyane babagan negara, Aku suggest sing katon munggah https://www.visitportugal.com/.

Lisbon, Portugal: negara Eropah kanggo njupuk hustle kanggo

12. Ceko

iklan

Fitur utama Republik Ceko yaiku daratan. Dumunung ing Eropah Tengah. Iki nduweni iklim kontinental lan iklim samudra. Wewatesan karo Jerman ing sisih kulon, Austria ing sisih kidul, Slowakia ing sisih wétan lan Polandia ing sisih lor-wétan. Negara kasebut nindakake sistem pamaréntahan parlementer kesatuan. Pedunungé udakara 10.6 yuta jiwa.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Ibukutha Republik Ceko yaiku Praha sing nduwe luwih saka 1 yuta penduduk. Negara iki duwe akeh kesempatan bisnis lan liburan kanggo individu lan kulawarga. Nalika sampeyan nggoleki Negara-negara Eropah kanggo njupuk hustle kanggo, sampeyan kudu ngunjungi Republik Ceko.

Mata uang lokal yaiku Koruna Ceko. Sampeyan bisa mriksa konversi kene; xe.com. budget pangan rata-rata bakal bab 8-12 dollar. Kanggo entuk akomodasi sing apik, sampeyan bakal entuk udakara 15-25 dolar saben wengi lan anggaran saben dina rata-rata udakara 35-50 dolar saben dina. Kanggo ngunjungi Republik Ceko, sampeyan kudu pindhah menyang kanggo informasi luwih lengkap.

13 Albania

Resmi dikenal minangka Republik Albania, iki minangka negara Eropah sing dumunung ing Eropah Tenggara ing Segara Ionia lan Adriatik. Iki kabeh ana ing Segara Mediterania. Wewatesan karo Montenegro, Kosovo, Republik Makedonia lan Yunani. Negara kasebut nduweni lanskap alam sing maneka warna. Sampeyan bakal nemokake gunung sing ditutupi salju sing ana ing Alpen Albania, Skanderberg, Pindus lan Korab.

Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake Pegunungan Ceraunian lan pesisir sing cerah. Ibukuthané yaiku Tirana. Albania minangka negara sing apik banget. Sanajan ana tantangan, sampeyan bisa nindakake kanthi gampang ing Albania. Iku teka munggah minangka hub digital Rising ing Eropah.

iklan

Mata uange yaiku Lek Albania. Sampeyan bisa mriksa konversi kene; xe.com. Sampeyan butuh udakara 6-10 dolar kanggo mangan sedina, 8-15 dolar kanggo akomodasi saben wengi lan 20-30 dolar kanggo biaya anggaran saben dina. Kanggo ngunjungi Albania utawa entuk informasi luwih lengkap babagan negara kasebut, priksa https://wikitravel.org/en/Albania.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Albania: negara Eropah kanggo njupuk hustle kanggo

kesimpulan

Sampeyan bakal nemokake "hustle" digunakake ing kabeh bagean iki. Kanggo wong sing bakal ngilangi konteks, hustle ing kene mung nuduhake apa sing diarani wong Nigeria "perjuangan kanggo slamet lan sukses". Iku ora nuduhake nangani barang ilegal.

Apa sing kita lakoni ing kene dudu negara Eropa sing paling apik utawa negara sing paling sregep ekonomi ing Eropa. Iki minangka negara sing terjangkau sing bisa dikunjungi wong Nigeria kanggo ngupayakake slamet. Mungkin, ing sawijining dina kita bisa nangani negara sing paling apik utawa negara sing sregep ekonomi ing Eropa. Cukup siyap kanggo sistem pajak sing keterlaluan.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar