10 perusahaan transportasi paling apik ing Nigeria taun iki

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Ana akeh perusahaan transportasi ing Nigeria sing nindakake kanthi apik ing bisnis sing dipilih. Dadi yen sampeyan bakal miwiti lelungan kapan wae, luwih becik sampeyan nindakake studi kelayakan sing menehi pengalaman dalan sing paling nyenengake.

Nalika sampeyan maca kiriman iki minangka bagean saka riset, kita wis nyusun dhaptar 10 perusahaan transportasi paling apik ing Nigeria sing bisa menehi ekspedisi lelungan sing paling apik.

Ing cathetan iki, penting sampeyan ngerti manawa standar lan kualitas transportasi dalan ing negara kasebut - sajrone pirang-pirang taun - terus maju lan mundhak, mula kamulyan amarga persaingan ketat ing antarane perusahaan transportasi sing aktif.

Kajaba iku, kompetisi digawe panas iki wis lair care banget lan nuduhake ing standar kendaraan digunakake uga terminal apik sing - kabeh kanggo kepuasan pelanggan luwih.

Minangka wis ngandika sadurungé, ana nomer kaetung saka perusahaan transportasi dalan kene ing Nigeria, kabeh mau karo tujuan béda, operasi lan layanan.

Sawetara wong-wong mau beroperasi ing negara, sawetara antar negara bagian, sawetara ing saindhenging wilayah, lan liyane beroperasi ing wilayahe.

Nanging, ing jaman saiki, sawetara perusahaan transportasi iki wis nggedhekake pesisir operasi saka mung bisnis transportasi menyang pengangkutan lan logistik.

perusahaan transportasi Top ing Nigeria

Tanpa wektu tundha maneh, Atlanticride wis nyawiji dhaftar lengkap saka perusahaan transportasi anjog ing Nigeria, karo basis sing, taun panyiapan lan jangkoan.

Mangga, goleki dhaptar ing ngisor iki perusahaan transportasi dalan paling apik ing Nigeria ing 2020/2021 lan luwih migunani:

1. Gusti Allah iku Good Motors (GIGM).

Tanpa mangu, God is Good Motors minangka perusahaan transportasi dalan paling gedhe ing Nigeria saiki kanthi kantor pusat ing Benin. Perusahaan transportasi GIGM nyakup luwih saka 10 negara kanthi terminal utama sing ana ing kabeh negara.

Informatively, God is Good Motors (GIGM) minangka perusahaan transportasi gedhe ing Nigeria sing diduweni dening badan pribadi. Iki diadegake ing 1998 kanthi jeneng merek God is Good Motors sadurunge rebranding sing saiki dikenal minangka GIGM.com.

Mulane, ora ana aspek transportasi dalan sing GIGM ora cukup. Kredibilitas dheweke wis entuk prestasi sing apik sajrone pirang-pirang taun. Tegese, perusahaan transportasi terkemuka iki wis nggawa transportasi dalan menyang tingkat sabanjure.

Nyatane, riset nuduhake yen Gusti Allah iku Good Motors nggawe nyata ing industri kanthi mbangun terminal standar sing pancen bermanfaat. Wis sistem pesenan online aktif, banget, ngendi komuter bisa ngakses kanggo Book lelungan saka comfort saka sofa.

Apa maneh, bisnis transportasi dalan mbutuhake terminal standar kanggo kepuasan lelungan sing luwih apik lan iki sing dituduhake dening God is Good Motors ing macem-macem negara rute.

Kajaba iku, perusahaan transportasi iki nggunakake Bus standar kayata Toyota Hiace, jet mover, Mercedes Benz sprinter, lan sapiturute, kanggo ngumpulake pelanggan menyang macem-macem tujuan.

GIGM nawakake layanan tur uga, ing lan njaba Nigeria ngendi padha ngeterake penumpang ing preian utawa dalan lelungan menyang negara tetanggan. Kabeh review, umpan balik lan rating babagan GIGM kabeh apik banget, saengga meksa kita menehi peringkat perusahaan transportasi paling apik ing Nigeria saiki.

Sampeyan bisa uga maca: Carane njaluk proyek ing luar negeri

2. Angkutan ABC

Perusahaan transportasi utama liyane ing Nigeria sing bisa dipercaya yaiku Perusahaan Transportasi ABC.

Didegaké ing 1993 lan kantor pusat ing negara Imo Nigeria. Yen sampeyan bakal ngunjungi dheweke kanggo lelungan utawa pesenan tur, kantor pusate ana ing MCC uratta Rd, KM 5, Owerri, lan duwe cabang liyane ing luwih saka 10 negara ing negara kasebut.

Miturut statistik, ABC Motors wis nindakake perkara sing luwih gedhe ing perusahaan transportasi dalan, saengga entuk pirang-pirang penghargaan amarga nindakake keajaiban.

Nyatane, ana wektu nalika perusahaan entuk rekomendasi sing nyengsemake saka macem-macem pangguna, lan kanthi mangkono menang penghargaan Nasional (operator bis).

Apa maneh, kaya perusahaan transportasi liyane ing Nigeria, The ABC Transport wis - sajrone pirang-pirang taun - ngembangake macem-macem operasi ing njaba negara kanthi armada wisata sing apik.

Ketoke, dheweke duwe akeh bus mewah gedhe ing parkir sing dimaksudake kanggo ngangkut penumpang ing Nigeria lan kanggo layanan tur sing kasedhiya menyang negara tetangga kaya Ghana, Republik Benin lan Togo.

Pungkasan, yen sampeyan bakal pindhah menyang situs anyar utawa pindhah menyang kantor sing mentas dibangun, The ABC Transport uga nawakake pengangkutan lan logistik. Dheweke ngirim paket lan barang ing negara kasebut.

Sampeyan bisa, Nanging, Book trip karo wong-wong mau online kanthi ngunjungi resmi situs mangkono nyimpen dhewe saka kabeh alangan lan tussle antrian mlumpat.

3. Perusahaan Angkutan Chisco

Yen sampeyan lagi ngrencanakake lelungan saka utawa menyang sisih wétan Nigera minangka wektu pisanan, mula Chisco Transport Company kanthi tulus nyaranake.

Historis, The Chisco Transport perusahaan ora mangu salah siji sing paling apik lan paling tuwa perusahaan transportasi dalan ing Nigeria. Dadi perusahaan transportasi pribadi, didegake dening Dr. Chidi Anyaegbu sing misuwur ing taun 1978.

Transportasi Chisco wiwitane didegake kanthi tujuan ngangkut penumpang saka lan menyang Nigeria wétan, nanging saiki, pesisir wis ditambahi lan kanthi mangkono, duwe cabang aktif ing pirang-pirang negara.

Mula, kanggo melu kabeh jinis layanan transportasi, sampeyan bisa ngunjungi kantor pusat sing saiki ana ing Lagos ing No. 104, Funsho Williams Avenue, Surulere, Nigeria.

Apa wae, transportasi Chisco uga mbukak layanan tur kanthi rega terjangkau menyang Negara Afrika Kulon liyane. Pembalape wis dilatih kanthi apik, lan kepuasan pelanggan mesthi dadi slogan.

Pungkasan, selawase perusahaan dalan iki, dheweke isih nawakake layanan perjalanan dalan sing apik lan nyenengake kanggo pangguna potensial nggunakake bus pelatih mewah sing apik tenan kanggo ngrampungake kesenengan kasebut.

Dadi, yen sampeyan bakal nggunakake perusahaan kasebut kapan wae kanggo lelungan wisata lan liburan sing diusulake, nylametake stres amarga mbukak tiket kanggo lelungan, sampeyan bisa nindakake kanthi online ing meja makan sampeyan.

4. Young Shall Grow Motors Ltd.

Young Shall Grow Motors minangka perusahaan transportasi dalan liyane sing lawas nanging misuwur ing Nigeria sing dikenal saben dalan sing tumuju menyang negara, kutha utawa desa ing sisih wétan Nigeria.

Saenipun, Young Shall Grow minangka perusahaan transportasi pribadi - ing Timur - didegaké ing taun 1972 dadi kelas perusahaan transportasi paling tuwa ing negara kasebut.

Ing upaya kanggo nggedhekake swiwine, Young Shall Grow wis mindhah markas menyang Lagos, lan bisa ditemokake ing Mazamaza, ing dalan Ojo lawas.

Dianggep minangka perusahaan transportasi sing paling apik dening pangguna, "Wong enom" sing diarani romantis dening wong tuwa lan enom nawakake pengalaman perjalanan sing nyenengake lan nyenengake ing industri kasebut.

Dheweke misuwur amarga menehi kepenak, nyenengake lan mewah kabeh kanthi rega terjangkau. Tanpa mangu, Young Shall Grow Motors minangka salah sawijining perusahaan transportasi ing Lagos sing kudu dianggep saiki.

Nanging, perusahaan kasebut ora duwe platform pesenan online - saiki - mula kabeh lelungan kudu dipesen sacara fisik ing terminal apa wae sadurunge lelungan bakal ditindakake.

5. GUO Transport

GUO Transport Limited minangka salah sawijining transportasi paling sugih ing Nigeria (2020) lan misuwur lan misuwur ing antarane para wisatawan ing negara kasebut. Dadi anak perusahaan saka GU Okeke & Sons Ltd., digabungake ing taun 1980.

Misi kasebut yaiku nyedhiyakake transportasi dalan lan layanan sing ramah pelanggan ing sawetara negara lan kutha ing Nigeria lan tetanggan liyane Negara Afrika nggunakake bis nyaman.

Kajaba saka sawetara terminal bis sing ana ing macem-macem negara, perusahaan transportasi GUO duwe armada bus mewah sing akeh banget wiwit saka kendaraan 7 kursi sing nyenengake nganti kendaraan mewah 59 kursi.

Kabeh iki lan liya-liyane digunakake kanggo nyedhiyakake transportasi sing aman, nyenengake, terjangkau lan ora ana alangan ing luwih saka 200 tujuan ing Nigeria. Perusahaan kasebut uga nawakake pilihan mini-van sing apik, kanggo lelungan dalan.

Nanging, Guo Transport uga nawakake layanan charter, tur, pengangkutan lan logistik, hotel, lan sapiturute. Dheweke duwe terminal standar lan kualitas ing saindenging Nigera; utamané ing negara kaya Lagos, Abuja, Kano, Onitsha, Owerri lan Yola.

Umumé, hotel perusahaan transportasi GUO dibangun ing saubengé terminal kabeh kanggo mesthekake yen penumpang ora ditinggalake - yen ana tekan tengah wengi. Fantastic, iku ora?

6. Cross Country Motors

Cross Country Motors minangka perusahaan transportasi liyane sing tetep nyata ing industri transportasi. Perusahaan transportasi iki misuwur banget ing antarane para pemuda lan siswa amarga nawakake lelungan sing terjangkau lan diskon kanggo anggota NYSC.

Ing wiwitan, Cross country Motors miwiti operasi pisanan ing Nigeria watara 2001 lan saiki wis akeh terminal nyebar ing macem-macem Negara ing Nigeria. Kantor pusate ana ing Yaba, Lagos ing No. 345 Murtala Mohammed way.

Kajaba iku, Cross Country nawakake layanan transportasi unik lan pengalaman kanggo lelungan. Iku manggoni pembalap terlatih lan qualified sing ngerti lan ngerti dalan beda sing mimpin kanggo liwat 26 negara ing negara.

Ora mung iku, perusahaan transportasi terkemuka uga duwe luwih saka 500 bus sing nyaman lan standar ing macem-macem terminal. Kanthi armada "bis kutha" Cross Country Motors, kalebu rute sing adoh ing pirang-pirang negara ing negara kasebut.

Maca uga: 10 perusahaan logistik paling apik ing Nigeria

7. Ifesinachi Transport Ltd.

Ifesinachi minangka jeneng kluwarga ing industri transportasi Nigeria. Iki minangka salah sawijining perusahaan transportasi dalan sing paling sugih ing taun 2020 amarga spesialisasi ing lelungan lan perjalanan sing terjangkau lan larang, aman lan nyaman.

Wiwit wiwitan, misi perusahaan mesthi nyedhiyakake layanan kepuasan pelanggan sing dicet karo tim pembalap ahli sing nggawa pangiriman sing berkualitas.

Ifesinachi Transport minangka salah sawijining divisi saka ifesincachi industri konglomerat; bisnis pribadi gedhe sing operasi ing pirang-pirang negara ing Nigeria.

Ifesinachi, Nanging, miwiti operasi transportasi dalan ing 2000 lan wiwit banjur gained footing tenan uga pengaruh kanggo lelungan profesional lan layanan travel. Dheweke nutupi rute saka Lagos, Abuja lan Enugu nanging saiki ora duwe platform pesenan.

8. Transit massal tentrem

Ing industri transportasi Nigeria, Peace Mass Transit bisa uga minangka salah sawijining perusahaan transportasi dalan sing paling dipercaya kanthi tarif terjangkau. Nduwe jaringan transportasi sing akeh amarga ngliwati sawetara negara lan wilayah Nigeria.

Akibate, Transit Massal Damai uga duwe bus kualitas lan terminal standar. Dheweke uga nawakake pesenan online supaya luwih gampang kanggo para pelanggan.

Nalika perusahaan transportasi utama ing rute Lagos iki ngliwati negara-negara utama ing Nigeria, padha fokus ing wilayah Wétan negara kasebut.

Nanging, Transit Massa Perdamaian sing misuwur kanthi jeneng PMT bisa uga salah sawijining perusahaan transportasi sing paling umum ing Nigeria sing nyakup kutha-kutha utama ing saindenging negara.

9. Blitar Motor

Nalika perusahaan transportasi top liyane ing Nigeria entuk pangenalan liwat panggunaan kendharaan lan terminal mewah sing paling anyar, perusahaan Bonny Way Transport entuk popularitas dhewe liwat layanan pengiriman paket lan antar-kutha sing mulya.

Sing penting, dheweke uga nawakake layanan unik liyane lan bus dijaga lan dilengkapi kanthi apik.

Apa maneh, Bonny Way Motors ngoperasikake kendharaan mewah 52 kursi ing saindenging negara uga tujuan internasional.

Ora mung iku, uga duwe spesialisasi ing layanan kurir, pengangkutan lan pasokan suku cadang mobil. Nanging, sampeyan bisa lelungan karo dheweke liwat situs web resmi lan sampeyan bisa ngunjungi kantor utama ing Otto, Lagos.

Maca uga: Top 10 resorts pantai ing Lagos sampeyan kudu ngunjungi

10. Perusahaan Angkutan Eksekutif Efex

Efex miwiti operasi transportasi 9 taun kepungkur lan wiwit saiki, wis dadi salah sawijining perusahaan transportasi paling apik ing Nigeria.

Perusahaan transportasi iki saben dina entuk pengunjung anyar amarga pakaryan nangani lan tujuan internasional sing bebas stres kaya Ghana, Republik Benin, Cote d'Ivoire lan Togo.

kesimpulan

Sanajan ana atusan perusahaan transportasi ing Nigeria, nanging sing kasebut ing ndhuwur minangka perusahaan paling apik sing nawakake pengalaman dalan kelas donya sing bakal sampeyan lakoni ing pesawat. Dadi yen sampeyan bakal lelungan kapan wae, tulungi salah sawijining perusahaan transportasi dalan sing paling apik ing Nigeria taun iki.


Nyebar katresnan

1 panginten ing "10 perusahaan transportasi paling apik ing Nigeria taun iki"

Ninggalake Komentar